Ανεβαίνοντας την Κατούνη, στο αριστερό σου χέρι, στον αριθμό 31, θα συναντήσεις ένα νέο café – bar, το οποίο παραπέμπει σε αρχοντικό άλλων εποχών. Κάτι που εξάλλου, προδίδει και το όνομα του!

Έχει γίνει hot spot και υπάρχει λόγος για αυτό

Το «Manoir» αποτελεί μια νέα πρόταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έρχεται με ένα και μοναδικό σκοπό…να ξεκλειδώσει τα πιο κρυφά μυστικά μας! Η καλαισθησία στη διακόσμηση, σε συνδυασμό με την καλή μουσική και τον όμορφο κόσμο που το προτιμά, το βάζουν ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Το ξεχωριστό αυτό café – bar, το οποίο έχει γίνει ένα από τα πιο hot spot της Θεσσαλονίκης, από τον πρώτο καιρό λειτουργίας του, σερβίρει από νωρίς γευστικό καφέ και αγαπημένα ροφήματα ενώ όσο η ώρα προχωρά, στο «Manoir» δοκιμάζουμε επιλεγμένη λίστα κρασιών, ποτά καθώς και αυθεντικά cocktails σερβιρισμένα με τον σωστό τρόπο.

Fusion κουζίνα ολοκληρώνει την εμπειρία

Στην κουζίνα του, ακόμα, συναντάμε πολλές γευστικές επιλογές, οι οποίες ξεκινάνε από νόστιμες ομελέτες και φτάνουν έως στο ριζότο και στο σολομό! Πιο αναλυτικά, το «fusion» μενού του, σε ταξιδεύει σε κουζίνες του κόσμου με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναπάντεχες γευστικές εκπλήξεις που θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου. Δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, ξεκλειδώνει και ικανοποιεί τις πιο μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες σας. Το μενού επιμελείται ο μοναδικός chef Γιώργος Τσολερίδης.

Μία πρόταση για το κέντρο της πόλης άκρως δελεαστική.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973808906

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κατούνη 31

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ