Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα. Αγαπημένοι φίλοι. Ατελείωτες ώρες πάνω στην ξαπλώστρα. Καλό κρασί και ένα φιλί όταν δύει ο ήλιος. Και όταν όλα αυτά συνδυάζονται σε ένα μόνο μέρος, τότε καλοκαίρι σημαίνει… Mango Beach Bar.

Ένας μικρός Παραδεισος Χ2

Βρισκόμαστε στην ξακουστή ακτή Καλογριάς, στην πανέμορφη Νικήτη Χαλκιδικής, εκεί που οι παλιοί λένε ότι τα νερά είναι εξωτικά. Από ένα άλλον κόσμο φερμένα. Εκεί συναντάμε το Mango Beach Bar το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα παραδεισένιο μικρόκοσμο όπου σ’ αυτό σκάνε τα κρυστάλλινα νερά της περιοχής. Κι’ όμως αυτό, είναι μόνο η αρχή! Το ιδιαίτερο γνώρισμά του Mango Beach Bar είναι ότι αποτελείται ουσιαστικά από δύο beach bars, στις άκρες του κόλπου της ακτής Καλογριάς, προσαρμοσμένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Τι εννοούμε;

Η social παραλία

Στη μεγαλύτερη πλευρά της παραλίας, εκεί που γίνεται και το μεγαλύτερο socializing, δεξιά, απολαμβάνουμε Chillhouse και house μουσική από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς djs. Εδώ, οι επισκέπτες χαλαρώνουν στις άνετες ξαπλώστρες, απολαμβάνουν νόστιμα snacks όπως hot dogs, burgers, και δροσιστικές σαλάτες ενώ λίγο πριν βουτήξουν στα πανέμορφα νερά της θάλασσας, ανεβάζουν, με τη βοήθεια του δωρεάν και γρήγορου WiFi που προσφέρει το Mango Beach Bar, φωτογραφίες που εμπνέουν στα social media!

Η lounge πλευρά της ζωής

Πάμε τώρα από την άλλη πλευρά; Εκεί που όλα είναι διαφορετικά. Λίγα μέτρα παρακάτω, το Mango Beach Bar, έχει δημιουργήσει έναν πιο exclusive χώρο, με VIP services, για όσους αναζητούν all exclusive υπηρεσίες. Η μουσική εδώ είναι πιο chill out, με lounge ακούσματα, swing και light jazz. Από την πλούσια wine list που προσφέρει θα απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις κρασιού στα αναπαυτικά ξύλινα sun beds με τις ατομικές πετσέτες και το φρέσκο πάγο. To Cigar bar δεν έχει δημιουργηθεί για να απογοητεύσει τους θαμώνες του ενώ οι επιλογές τόσο από premium ποτά όσο και από σαμπάνιες αλλά και φαγητό με πιατέλες κρεατικών, ψαρικών, σαλάτες και wraps sandwiches, πρόκειται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πάντως, όποια πλευρά και αν επιλέξετε να επισκεφτείτε, δυο πράγματα δεν πρέπει να σας αγχώσουν. Το πόση ώρα θα κάνετε να έρθετε αλλά και το πού θα παρκάρετε αφού το Mango Beach Bar είναι το πρώτο που θα συναντήσετε ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη αλλά ίσως και ένα από τα λίγα που διαθέτουν άνετο και οργανωμένο parking.

Ένα τοπίο που πραγματικά κόβει την ανάσα, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της Χαλκιδικής. Το Mango Beach Bar θα γίνει φέτος ο αγαπημένος σου προορισμός!

Περιοχή
Παραλία Καλογριάς, Σιθωνία