Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη χρήση της εφαρμογής του TikTok.

Μέσα απ’ αυτό το workshop θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως τα brands μπορούν να αξιοποιήσουν το κανάλι του TikTοk στο μείγμα επικοινωνίας τους και θα μπορούμε να απαντήσουμε:
Χρειάζεται να ακολουθήσουν κάποια συγκεκριμένη στρατηγική ή απλά να ακολουθούν τα trends;
– Ποια είναι εκείνα τα best practices απ’ τα οποία πρέπει να παραδειγματιστούμε;
– Υπάρχουν Do’s & Don’ts γι’ αυτή την πλατφόρμα;
Αυτά κι άλλα πολλά σας περιμένουν σε μια διαδραστική παρουσίαση από τον Δημήτρης Παρλιάρης ο οποίος κατά τη διάρκεια της καραντίνας υλοποίησε το concept του marketBEers, εκπομπής που φιλοξενεί opinion leaders της επικοινωνίας.

Εισηγητής: Δημήτρης Παρλιάρης– Marketing Strategist

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 6 Ιουλίου 
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Making TikTok relevant #foryou: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.