Στις 29 Απριλίου 2018 γιορτάζουμε την  Παγκόσμια Μέρα Ευχής, την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής παγκοσμίωςτου μικρού Chris το 1980. Η Ευχή που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, 38 χρόνια πριν.

Στo πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής του 2018 θα φωταγωγήσουμε μπλε τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία και θα πραγματοποιηθεί περίπατος (Walk for Wishes) με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τερματισμό τις Ομπρέλες.  Ένας περίπατος με στόχο την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες. Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να περπατήσετε μαζί μας με μοναδικό σκοπό να φέρουμε περισσότερα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, πιο κοντά στο όνειρό τους, συνδράμοντας έτσι στην προσπάθειά τους να βγούνε νικητές από τον αγώνα που δίνουν με την αρρώστια τους.

Εισφορά συμμετοχής 4€. Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο μπλε αστέρι του Οργανισμού.

Σας καλούμε να περπατήσετε στα βήματα της πρώτης Ευχής.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_Walk for Wishes_World Wish Day_video promo

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_Video promoΠαγκόσμια Hμέρα Ευχής, Κυριακή 29 Απριλίου στις 18.00Σας καλούμε να περπατήσετε μαζί μας στα βήματα της πρώτης Ευχής. Ο Οργανισμός μας θα πραγματοποιήσει περίπατο, "Walk for Wishes", με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τερματισμό τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.Ένας περίπατος με στόχο την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Gepostet von Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) am Montag, 16. April 2018

 

info

Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, Νέα Παραλία
29 Απριλίου 2018
Εισφορά συμμετοχής 4€

Δράσεις Things to do City Report