Δράση για τον μήνα ενημέρωσης για τη νόσο κοιλιοκάκη!

Με αφορμή ότι ο Μάιος αποτελεί τον μήνα παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας για τη νόσο κοιλιοκάκη, που προκαλείται από τη δυσανεξία στη γλουτένη, η Γατίδης Fresh η οποία παράγει και διαθέτει από τα καταστήματά της μεταξύ των υπολοίπων προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντα χωρίς γλουτένη, σχεδίασε και ανακοίνωσε τη δράση #stirizoumeleonida.

Η δράση #stirizoumeleonida έχει σαν στόχο να στηρίξει οικονομικά για τον επόμενο χρόνο με υποτροφία, η οποία θα προκύψει από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη Γατίδης Fresh, την προσπάθεια του Λεωνίδα Αλυγιζάκη, αθλητή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, ο οποίος πάσχει από τη νόσο κοιλιοκάκη.

Όλοι μαζί λοιπόν, για τον επόμενο χρόνο #stirizoumeleonida επιλέγοντας προϊόντα χωρίς γλουτένη από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, βοηθάμε έμπρακτα τον Λεωνίδα  γιατί μέρος από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη θα διατεθούν στον αθλητή. Παράλληλα, εμείς στα Γατίδης Fresh ευελπιστούμε μέσω της συγκεκριμένης δράσης να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, πως όσοι πάσχουν από τη νόσο κοιλιοκάκη μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν όπως ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας Λεωνίδας Αλυγιζάκης.

Η Γατίδης Fresh, ευχαριστεί τον σύλλογο «δράση για την κοιλιοκάκη» για την υποστήριξη και τη βοήθειά του στην ανάδειξη της δράσης #stirizoumeleonida.

Ο σύλλογος «δράση για την κοιλιοκάκη» έχει σκοπό την προβολή και ενημέρωση για τη νόσο της κοιλιοκάκης, την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, και τη βοήθεια στα άτομα που ανακαλύπτουν ότι πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:
Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ. Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 – Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23Αγίας Σοφίας (Εγνατία), Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία) – Ασπροβάλτα
Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών – Δράμας, Μ. Αλεξάνδρου & Αμύντας 1, Θεσ/νίκης & Μεραρχίας, Βενιζέλου 26, Κωνσταντινουπόλεως 3, Βασ. Βασιλείου 14, Ηράκλεια Σερρών
Δράμα: 19ης Μαΐου, M. Αλεξάνδρου 75, Σκρα 52, Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 – Προσοτσάνη
Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου
Κιλκίς: 211ης Ιουνίου 71