Το ραντεβού ήταν στις 12, μπαίνοντας στον χώρο αμέσως ένιωσα μια ζεστασιά και η μυρωδιά μ’ έκανε να νιώσω σαν να ήμουν στο σπίτι και μαγείρευε η μαμά μου στην κουζίνα. Αυτό που νιώθεις μόλις ανοίγεις την πόρτα και η μυρωδιά από το αγαπημένο σου φαγητό σου «σπάει» την μύτη. Και της λες «πάμε ρε μαμά να ανοίξουμε ένα εστιατόριο, να μαγειρεύεις όλη μέρα και να τρώει ο κόσμος ποιοτικό και ζεστό φαγητό από τα χεράκια σου». Αυτό ακριβώς δημιούργησαν αυτοί οι άνθρωποι, στο κέντρο της πόλης, και με προοπτική να το γνωρίσει όλη η Ελλάδα κάποια στιγμή.

Στην κουζίνα, γυναίκες χωρίς πτυχία στην μαγειρική, αλλά με εμπειρία χρόνων, αφού μαγείρευαν και μαγειρεύουν για τις οικογένειες τους σε καθημερινή βάση. Ο χώρος του συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό και στα τραπέζια του συγκεντρώνονται οι νοσταλγοί των γεύσεων του Κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Είπαμε πολλά εκείνη τη μέρα, μία πρόταση, όμως, έχει χαραχθεί στη μνήμη μου. «Κερδίζουμε λίγα, όπως και εσείς». Έχω να πω πολλά ακόμα για το προσωπικό, τους ιδιοκτήτες, τον χώρο, αλλά άποψη μου είναι καλύτερα να περάσετε από εκεί και να τα διαπιστώσετε μόνοι σας, να δημιουργήσετε την δική σας εικόνα.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Βασ. Ηρακλειου 42

Ώρες λειτουργίας
12:00 – 19:00