Ένας νέος πανέμορφος χώρος άνοιξε στην Παύλου Μελά και μας υποδέχεται από νωρίς το πρωί με ξεχωριστές γεύσεις. Το Maemani αποτελεί ένα κατάστημα που μας προσφέρει από τη μία ένα ανάλαφρο κλίμα στο νεοκλασσικό και συνάμα μοντέρνο χώρο του, κι από την άλλη γεύσεις και πιάτα που θα συζητάμε για καιρό.

Ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί και σας περιμένει να απολαύσετε με την ηρεμία σας τον αγαπημένο σας καφέ, ή κάποιον από τους απολαυστικούς χυμούς που θα βρείτε στον κατάλογο, τους οποίους έχει επιμεληθεί η διατροφολόγος μας Βιργινία Παπαεμμανουήλ. Και για πρωινό σας προτείνουμε να παραμείνετε στις πεντανόστιμες healthy επιλογές.

Για το μεσημεριανό σας γεύμα, εδώ θα σας περιποιηθούν και με το παραπάνω. Έχουν φροντίσει το μενού τους με πολύ μεγάλη προσοχή και μας προσφέρουν μοναδικά πιάτα. Κι ένα από αυτά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε, είναι η πανσέτα 12 ωρών με καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια. Ένα πιάτο που έχει συγκεντρώσει ήδη πολλούς πιστούς φίλους και, μόλις δοκιμάσετε, θα καταλάβετε γιατί.

Και για το γλυκό; Ακόμα κι αυτό είναι ένας λόγος να αγαπήσετε το Maemani. Ένα από αυτά είναι το πιάτο ελαστικής σοκολάτας, με κρέμα και παγωτό. Ένα επιδόρπιο που έρχεται να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το γευστικό σας ταξίδι.

Το Maemani είναι στην Παύλου Μελά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνει χρώμα στις ημέρες μας. Ο πανέμορφος αυτός χώρος είναι ιδανικός για να απολαύσετε με την παρέα σας το γεύμα σας. Και το καλύτερο; Δείχνοντας την biscotto members card η παρέα σας θα έχει 20% έκπτωση στο συνολικό λογαριασμό.

Περιοχή:
Κέντρο

Διεύθυνση:
Παύλου Μελά 26

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ