Γιατί έγιναν όλα ροζ στη βιτρίνα του Zαχαροπλαστείου Loryan;

Αν περάσετε αυτές τις μέρες από το ζαχαροπλαστείο που αναδείχτηκε πρώτο στο διαγωνισμό Best Bakery Pastry Shop του biscotto, θα δείτε ότι κάτι όμορφο συμβαίνει εκεί. Όλη του η διακόσμηση είναι ροζ. Ροζ μπισκοτάκια, cake pops, καραμελίτσες και εντυπωσιακές 3D τούρτες και η λέξη πρόληψη με χρυσά γράμματα έχουν τοποθετηθεί στη βιτρίνα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Pink your Window! – Κάντε ΡΟΖ τη βιτρίνα σας!

Το Loryan ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης και έκανε ροζ τη βιτρίνα του στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού. Ως γνωστό, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας επαγρύπνησης για την ασθένεια και ο Σύλλογος σκέφτηκε έναν πολύ δημιουργικό τρόπο να εμπνεύσει τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης να πάρουν μέρος στον αγώνα τους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το κοινό της πόλης.

Και τι πιο γλυκό να το πετύχεις αυτό, από μια βιτρίνα γεμάτη εντυπωσιακές δημιουργίες έμπειρων pastry chefs.
Η συμμετοχή στο Pink your Window αποτελεί συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού με έμφαση στη σημασία της πρόληψης αλλά ταυτόχρονα και ενθάρρυνση για όλες αυτές τις γυναίκες που δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα.

Ένα δημιουργικό κάλεσμα

Έχετε κατάστημα ρούχων, υποδημάτων, οπτικών, κοσμημάτων, αξεσουάρ ή ζαχαροπλαστείο/ φούρνο στη Θεσσαλονίκη;
Ήρθε η ώρα να γίνετε μέρος της εκστρατείας ενημέρωσης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης για τον καρκίνο του μαστού.

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για την πιο ΡΟΖ βιτρίνα της πόλης!

Διαμορφώστε τη βιτρίνα της επιχείρησής σας στο χρώμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού και αφιερώστε την κίνησή σας στο μήνα που είναι παγκοσμίως αφιερωμένος στην ασθένεια. Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας μέσω Facebook και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό των 3 βιτρινών που θα βραβευτούν, με κριτήριο τα «like» που θα συγκεντρώσουν στη σελίδα του Άλματος Ζωής!

Η ενέργεια διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ