Οι εξελίξεις στον τουρισμό, έχουν φέρει στο προσκήνιο και μία σειρά νέων επιχειρηματικών ιδεών, που θα καλύψουν το κενό σε υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη είτε κάνει τουρισμό είτε είναι επισκέπτης για επαγγελματικούς λόγους αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι χρήσιμη και για τους ίδιους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που κινούνται στο κέντρο.

Πώς λειτουργεί το Lockerbox

Το Lockerbox βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο (πολύ κοντά στην Πλατεία της Αγίας Σοφίας) και παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών αλλά και άλλες χρήσιμες υπηρεσίες. Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να αφήσετε κάθε είδους αποσκευή στα ερμάρια που διαθέτει και να πάρετε το κλειδί μαζί σας, αφήνοντας τα στοιχεία σας. Για μάξιμουμ ασφάλεια, ο χώρος επιβλέπεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο. Η χρέωση αφορά το ερμάριο ανά ημέρα καθώς και ανά αποσκευή.

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για το πρώτο luggage storage στη Θεσσαλονίκη με προσωπικό εξυπηρέτησης.

Επιπρόσθετα χρήσιμα services που θα σας λύσουν τα χέρια

Οι υπηρεσίες του Lockerbox δε σταματούν μόνο στην αποθήκευση. Στο χώρο υπάρχει δυνατότητα να φορτίσετε το κινητό σας, το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για την εκτύπωση του boarding pass ενώ αναλαμβάνει να κανονίσει και τον τρόπο μετακίνησής σας στο αεροδρόμιο, στον σιδηροδρομικό σταθμό, στα ΚΤΕΛ.

Συνεπώς, στο Lockerbox δεν αφήνετε μόνο τις αποσκευές σας σε καλά χέρια αλλά και όλα τα διαδικαστικά του ταξιδιού σας, που είναι και αυτά που προσθέτουν στρες, οπότε πλέον μπορείτε να απολαύσετε τη Θεσσαλονίκη ξέγνοιαστοι. Άλλωστε, και σ’ αυτό το σημείο έχουν φροντίσει να σας βοηθήσουν με κάποιους ενημερωμένους οδηγούς της πόλης αλλά και πρόσθετες πληροφορίες.

Σε ποιους απευθύνεται το Lockerbox

Στο δε ερώτημα αν αφορά μόνο τους τουρίστες αυτή η υπηρεσία η απάντηση είναι ότι ένας τέτοιος χώρος είναι ιδανικός και για τους επιχειρηματίες που πραγματοποιούν επαγγελματικό ταξίδι, στους οποίους μάλιστα γίνονται και ειδικές τιμές αλλά και προσφορές μακροχρόνιων μισθώσεων, για ολιγόωρη αποθήκευση υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα σ’ ένα event ή μια ανοιχτή αγορά, για όσους μετά το check out του ξενοδοχείου τους έχουν αρκετές ώρες στη διάθεσή τους μέχρι την αναχώρησή τους αλλά ακόμη και για τους κατοίκους της πόλης που, για παράδειγμα, θα ήθελαν να αφήσουν τις συσκευασίες των αγορών για να απολαύσουν μια βόλτα στην πόλη μετά το shopping.

Κοντά σας κάθε στιγμή

Το Lockerbox λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 21:00, το τηλεφωνικό του κέντρο, όμως, στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο ενώ έπειτα αίτημα μπορεί να έχει και 24ωρη λειτουργία.
Οι υπεύθυνοι άλλωστε έχουν το know-how για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους στις ανάγκες των επισκεπτών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μία τέτοια υπηρεσία βρίσκει και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και μάλιστα η τεχνογνωσία της ομάδας του Lockerbox έχει απήχηση σε επενδυτές του τουρισμού και ήδη κάποιες προτάσεις συνεργασίας για γνωστούς νησιωτικούς προορισμούς έχει διατυπωθεί.

Lockerbox
Καστριτσίου 12, Πλατεία Αγίας Σοφίας, Κέντρο
T: (+30) 231 182 2676
ANOIXTA : 09:00 – 21:00
FACEBOOK: Lockerbox
INSTAGRAM: lockerboxgr
www.lockerbox.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ