Είσαι νέα πτυχιούχος με όνειρα για μια επιτυχημένη καριέρα;  Το μόνο που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις είναι να γίνει η αρχή.  Η αλήθεια είναι πως οι συγκυρίες έχουν κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επαγγελματική σου εξέλιξη. Οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες, όπως και οι ζωές μας το τελευταίο διάστημα.  Όμως δεν είσαι μόνη.

Η Mastercard είναι δίπλα σου, και σου προσφέρει τη δική σου, μοναδική ευκαιρία. Πώς; Με την πρωτοβουλία-θεσμό του «Live a Legacy». Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Mastercard, σε συνεργασία με το Women on Top, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για την ενίσχυση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο. Προσαρμοσμένη στις τρέχουσες συνθήκες, η πρώτη online διεξαγωγή της πρωτοβουλίας στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, είναι γεγονός, και μάλιστα με  ανανεωμένο περιεχόμενο.

Με μία εγγραφή, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες. Αρχικά, θα παρακολουθήσεις ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών ,οι οποίοι με τις προσωπικές τους ιστορίες θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις έτοιμη για το επόμενο βήμα. Έπειτα, μέσω των Speed Training και Mentoring Sessions, θα έχεις την ευκαιρίες να πάρεις γνώσεις και κατευθυντήριες γραμμές πάνω σε ποικίλες θεματικές ενότητες. Έτσι, τα εργαλεία που χρειάζεσαι θα είναι πλέον στα χέρια σου.

Η ευκαιρία σου όμως δεν τελειώνει εδώ. Γιατί μπορεί εσύ να είσαι μία από τις υποψήφιες που θα έρθουν ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Στέλνοντας το βιογραφικό σου, θέτεις υποψηφιότητα για μια από τις εξασφαλισμένες θέσεις intern και κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, με την υποστήριξη της Mastercard και του δικτύου των συνεργατών της.

Παράλληλα, το «Live A Legacy Mentoring Program» προσφέρει 50 εξάμηνες υποτροφίες mentoring μέσω του δικτύου του Women On Top, μία από τις οποίες θα μπορούσες να έχεις κι εσύ!

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο eventora.gr/livealegacy θα οδηγηθείς στην online πλατφόρμα του «Live a legacy», όπου θα βρεις περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις.

Είσαι νέα γυναίκα. Έχεις δύναμη και πάθος. Η Mastercard σου προσφέρει για 3η συνεχόμενη χρονιά μια ανεκτίμητη ευκαιρία.. Τι λες; Θα την κάνεις δική σου