Το ΛΕΜΑΡΓΚΟ, το μέρος που προσφέρει, ξανά, μετά από χρόνια, την τελετουργία του καλού φαγητού, ανοίγει τις πύλες του, επίσημα, για το πρώτο μάθημα Γαστρομαγείας και Κρεαλισμού! Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου και την Πέμπτη 7 Ιουλίου, από τις 19:00.

Όλη η μαγεία της γεύσης, με ξόρκια νόστιμα και συνταγές μυστικές, χώρεσε σε μια κουζίνα. Και σε φωνάζει να τη δοκιμάσεις!

Γαστρομαγεία και Κρεαλισμός

Η γαστρομαγεία μπλέχτηκε με γενναίες δόσεις κρεαλισμού κι έφτιαξαν ένα μέρος που προσφέρει, ξανά, μετά από χρόνια, την τελετουργία του καλού φαγητού. Το ΛΕΜΑΡΓΚΟ.

γαστρομαγεία η [gastromajía]: 1. σύνολο από μυστικιστικές γνώσεις και ενέργειες στην μαγειρική τέχνη, με τη βοήθεια των οποίων προκαλείται η δημιουργία φαινομένων, τα οποία δε συμβιβάζονται με τους φυσικούς νόμους ή την κοινή εμπειρία.

κρεαλισμός ο [krealizmós]: 1. Η αντίληψη πως ένας καλλιτέχνης της μαγειρικής, ή, σε ακραίες μορφές, ένας από τους χαμένους μάγους της, οφείλει να παρουσιάσει το κρέας όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Θεωρήθηκε μια χαμένη τέχνη που εκτελούνταν μόνο από εκλεκτούς έως την επιστροφή της στο πρώτο ΛΕΜΑΡΓΚΟ του Mediterranean Cosmos.

Ρίξε μια ματιά στο μενού μας

 

Κάνε την κράτησή σου  (για την Τετάρτη 6/7 ή για την Πέμπτη 7/7) είτε τηλεφωνικά στο 2310 477177 είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα κράτησης.

To ΛΕΜΑΡΓΚΟ ανοίγει τις πόρτες του: Φόρμα Κράτησης


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Ημέρα κράτησης*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΛΕΜΑΡΓΚΟ Mediterranean Cosmos, Εξωτερική Πλατεία

2310.477177

Facebook 

Instagram