Μία σειρά παιχνιδιών διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες! Τόσο διαφορετική που δεν γίνεται να μη σου κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Σχεδόν γίνεσαι φανατικός της και επιδιώκεις να παίζεις με τα παιχνίδια της κάθε στιγμή!

Σκοπός της;

Να κάνει τη γνώση παιχνίδι! Και είναι τέτοια η γνώση που σου προσφέρει, που την κουβάλας μαζί σου κάθε στιγμή, για πάντα!

Η καινοτομία της;

Ότι δεν έχει ηλικία! Είναι τα μόνα παιχνίδια όπου όλες οι ηλικίες γίνονται ένα και όλοι συμμετέχουν στο παιχνίδι με το ίδιο ενδιαφέρον!

Η υπεραξία της;

Είναι τα μόνα παιχνίδια που δεν τελειώνουν στις κάρτες του παιχνιδιού αλλά συνεχίζουν μέσω smartphone με περιεχόμενο που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς! Πόσο πιο έξυπνα να συνδέσει κανείς το κλασσικό παιχνίδι με τις νέες τεχνολογίες;

Η φιλοσοφία της;

Η δημιουργική διάδραση μικρών και μεγάλων μέσα από το παιχνίδι, σε θεματικές που προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και προετοιμάζουν τους πολίτες μιας σύγχρονης κοινωνίας!

Η εικόνα της;

Απλά διαφορετική μα κυρίως δίκαιη! Είναι τα πρώτα επιτραπέζια σε κύλινδρο που χωρά παντού και το παίρνεις παντού μαζί σου! Διαθέτουν γεμάτο περιεχόμενο χωρίς κρυφές θήκες και υπερμεγέθη κουτιά ενώ η μοντέρνα οπτική τους ταυτότητα, κάνει τα Learning Tube ιδανικό δώρο για όλες τις ηλικίες! Για το παιδί σου, για τον μπάμπα σου, για τον κολλητό σου, για όλους!

Η καταγωγή της;

Εμπνεύστηκε στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε στην Ελλάδα, εκτυπώνεται στην Ελλάδα, συναρμολογείται και μοντάρεται στο χέρι και κρύβει και ένα ρομαντισμό… δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνα και τον Κωνσταντίνο που ήρθαν να μας αποδείξουν πως δεν υπάρχουν όρια και καμία κρίση δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να μετατρέψεις το μεράκι σου σε εμπορική επιτυχία!  Γονείς ενός 3 χρόνου αγοριού, δημιούργησαν παιχνίδια ακριβώς αυτά που θέλουν τα παίζουν με τον γιο τους: χρήσιμα, ποιοτικά, εναλλακτικά!

Η ποιότητα της;

Σχεδόν αυτονόητη, αν για δεκαετίες τώρα η αγορά δεν κατακλύζονταν από παιχνίδια αμφιβόλου προελεύσεως, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη πιστοποιητικά. Διαθέτει ύψιστες  πιστοποιήσεις αναγνωρισμένων εργαστηρίων, πέραν των όσο ορίζει ο νόμος για την καταλληλόλητα και την ασφάλεια χρήσης των περιεχομένων των παιχνιδιών. Αυτό για να αισθάνονται οι γονείς ήσυχοι πως αυτό που παίρνουν δε φαίνεται ποιοτικό αλλά είναι κιόλας.

Τα θεματικά της

Έξυπνα και χρήσιμα για όλους! 4 παιχνίδια το ένα πιο ενδιαφέρον από το άλλο!

   *   Οι Σημαίες του Κόσμου
   *   Οι Πρωτεύουσες του Κόσμου
   *   Οι Εφευρέτες του Κόσμου
   *   Τα Μνημεία του Κοσμου

Που θα τα βρεις

Σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών και βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα που θα βρεις στο www.learningtube.gr

Γιατί να τα αγοράσεις;

Γιατί έχεις βαρεθεί τις σαχλαμάρες που κυκλοφορούν, θέλεις να μοιραστείς γνώσεις με όσους αγαπάς και ψάχνεις ένα εναλλακτικό, ποιοτικό δώρο! Φυσικά γιατί στηρίζεις κάθε ελληνική προσπάθεια που το αξίζει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ