Ένα μέρος cozy και ατμοσφαιρικό που θα στεγάσει τις πιο μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους σας. Μόλις δέκα λεπτά από το κέντρο, με μια αρχιτεκτονική που σίγουρα θα προσέξετε, το Ξενοδοχείο Πέντε Αστέρων, Lazart Hotel, υπόσχεται να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Εδώ η τέχνη συναντά την άνεση και η πολυτέλεια τη γεύση

Οι λόγοι που θα το αγαπήσετε είναι πολλοί. Ξεκινώντας από το προνομιακό σημείο στο οποίο βρίσκεται και από τη θέα όλης της πόλης που θα σας μαγέψει, το Lazart στεγάζει μέσα του έναν παράδεισο της διαμονής, γεύσης και διασκέδασης στον οποίο η αισθητική συναντά την άνεση. Οχτώ διαφορετικοί τύποι δωματίων και σουίτες, απαρτίζουν μια μεγάλη γκάμα από πλήρως εξοπλισμένους χώρους, έτοιμους να υποδεχθούν οικογένειες, ζευγάρια και ταξιδιώτες ενώ στους χώρους του φιλοξενούνται όλο τον χρόνο art exhibitions Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Όταν μάλιστα, η ευχάριστη διαμονή συνδυάζεται με γεύσεις από τον έμπειρο chef και την ομάδα του, ενθουσιάζοντας τον ουρανίσκο τους, καθώς και με ποτά ή cocktail που δημιουργούνται με τη φαντασία των ταλαντούχων bartenders, τότε ξέρεις πως βρίσκεσαι στο μέρος με τις πιο πλήρεις υπηρεσίες. Στο εστιατόριο Art Nouveau και στο Baroque Lounge bar σερβίρεται η απόλαυση, ενώ όταν ανακαλύψεις ότι το Lazart είναι το μέρος με τις ιδανικές προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, συνέδρια και γάμους με τον πιο πετυχημένο τρόπο, τότε ξέρεις ότι είναι και το μέρος που αξίζει να εμπιστευθείς για την δική σου ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Κολοκοτρώνη 16

Τ: 231 601 5000

Managed by Zeus International

facebook, instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ