Το biscotto σε συνεργασία με την εταρεία Tonino Lamborghini διοργανώνει ένα  Masterclass, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 20:15.

Θεματολογία:

  • Τεχνικές Παρασκευής προϊόντων
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το τέλειο σερβίρισμα  και συμπεριφοράς: SOCIAL RESPONSIBILITY
  • ΕΚΧΥΛΙΣΗ: TAMBING-CHANNELING και Ποιτικός Έλεγχος Ροφημάτων
  • Εργονωμική Οργάνωση , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ BAR
  • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ, Γευσιγνωσία και παραλλαγές αυτών.

Οι συμμετέχοντες:
• Θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής

Παρουσίαση: Τάσος Μοσχόπουλος / barista/ πρωταθλητής Γευσιγνωσίας

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 30 Μαρτίου
Προσέλευση: 19:45
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
masterclass biscotto community