Το «La Banda», το νέο μουσικό talent show του Epsilon βρίσκεται προ των πυλών. Η παραγωγή, οι κριτές και το κοινό πιστεύουν πως μέσα από το show θα αναδειχθεί το νέο boy band που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους με το… πακέτο του.

Κριτική επιτροπή

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των αγοριών θα παίξει η κριτική επιτροπή. Άνθρωποι ικανοί στο χώρο τους, με μεγάλη πορεία και εμπειρία και δεδομένη αγάπη στα νέα συγκροτήματα.

Ποιοι όμως θα καθίσουν στις τρεις καρέκλες και θα κρίνουν τα παιδιά;

Στην κριτική επιτροπή του «La Banda» θα είναι η Ελένη Φουρέιρα την οποία καλωσόρισε και επίσημα το Epsilon με δελτίο τύπου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, front man των Onirama και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, των Stavento, που φαίνεται να πεθύμησε τις δόξες που γνώρισε στο The Voice of Greece.

Φήμες για τον πρόσωπο πίσω από τον κεντρικό παρουσιαστή

Όσο για το ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σίγουρο όνομα. Στο τραπέζι έχει βρεθεί το όνομα της Άννας Μαρίας Βέλλη η οποία άνηκε στο δυναμικό του Epsilon αφού συμμετείχε στην εκπομπή Circo.

Σύμφωνα βέβαια με το ξένο format ο παρουσιαστής στο «La Banda» έχει δευτερεύον ρόλο αφού τα φώτα είναι στραμμένα στην κριτική επιτροπή και φυσικά στους ανερχόμενους… αστέρες.