Το Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας «Κυριακίδου» ιδρύθηκε το 1996 από τη Ρούλα Κυριακίδου, με όραμα να γίνει ένα πραγματικό σχολείο, που όχι απλώς διδάσκει ξένες γλώσσες, αλλά βοηθάει τα παιδιά να εξερευνήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Με εμπειρία 23 χρόνων στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, είναι ένα σχολείο-πυρήνας για χιλιάδες μαθητές, μία ομάδα Δασκάλων που δουλεύουν με τρέλα και ενθουσιασμό και συνεχώς εξελίσσονται.

Το 2017, με οδηγό το όραμα και το μεράκι για δημιουργία, η οικογένεια του σχολείου «μεγάλωσε», προσθέτοντας  ένα καινούριο σχολείο στην καρδιά της πόλης, ένα πραγματικό σχολείο που στόχος του είναι να παρέχει ουσιαστική γνώση, αλλά και ένα κέντρο e d u t a I n m e n t (education+entertainment). Ένας κόσμος γεμάτος δημιουργικότητα, ουσιαστική μάθηση και επιτυχίες σάς περιμένει στην όμορφη Πλατεία Αριστοτέλους.

Γνωρίστε το βραβευμένο πρόγραμμα Edutainmet 

Τα παιδιά «ταξιδεύουν», διασκεδάζουν και μαθαίνουν αγγλικά στο «Edutainment», το σύγχρονο Εργαστήρι Βιωματικής Εκμάθησης και Εξάσκησης της Αγγλικής γλώσσας.

Το «Σύγχρονο κέντρο Γλώσσας Κυριακίδου» στην Άνω Τούμπα και το «KYRIAKIDOU DOWNTOWN» στην πλατεία Αριστοτέλους δημιούργησαν το πρόγραμμα Edutainment, εκπαίδευση και διασκέδαση για όλα τα παιδιά ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Ανάλογα με το επίπεδό τους στα αγγλικά, από Α1 έως Β2, επιλέγουν το αντίστοιχο εργαστήρι και παρακολουθούν μία ή περισσότερες από τις αυτοτελείς 3ωρες ενότητες. Έτσι, «ταξιδεύουν» στον χώρο και στον χρόνο, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Αγγλία του Βασιλιά Αρθούρου, την Αυστραλία και σε πολλές ακόμη περιοχές.

Στη διάρκεια ενός τέτοιου τετραώρου, τα παιδιά, πέρα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία πολιτισμού στα οποία εκτίθενται μέσα από διαδραστικές και βιωματικές δραστηριότητες, μαθαίνουν και να συνεργάζονται, να εκφράζονται, να επικοινωνούν. Κάθε ενότητα κλείνει με δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού, το οποίο απελευθερώνει ακόμα και τα πιο διστακτικά παιδιά, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν «εξετάζονται» στα αγγλικά, αλλά «παίζουν» έναν ρόλο και αυτό τα βοηθάει, για να εκφράσουν πράγματα που ξέρουν, αλλά σε όποια άλλη κατάσταση θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν.

Το πρόγραμμα Edutainment ξεχώρισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards» και βραβεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018 ως «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία».

Τα «ταξίδια» της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Κλείστε τώρα τη δική σας θέση.

Γνωρίστε την ομάδα

Το συγκεκριμένο Κέντρο απαρτίζεται από μια ομάδα Δασκάλων που πιστεύει ότι η πραγματική γνώση και οι αξίες είναι τα πιο σημαντικά εφόδια που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας. Πρόκειται για Δασκάλες και Δασκάλους που δουλεύουν με τρέλα και ενθουσιασμό και που εξελίσσονται διαρκώς.

Στην Άνω Τούμπα αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά σημείο αναφοράς αποτελεί και για τους χιλιάδες μαθητές τους 23 χρόνια τώρα. Η οικογένεια, όμως, μεγάλωσε και θα μεγαλώνει διαρκώς.

Σε ποιους απευθύνονται

Σε Γονείς
 που ξέρουν ότι τα παιδιά τους – πρώτα απ’ όλα – θα χρειαστούν στο μέλλον να επικοινωνούν σε μια ξένη γλώσσα με άνεση και αυτοπεποίθηση και όχι απλά να λένε ότι έχουν ένα πτυχίο.
 που καταλαβαίνουν ότι η πραγματική γνώση είναι προϊόν μακροχρόνιας δουλειάς, επιμονής και συνεργασίας έμπειρων δασκάλων, μαθητών και γονέων.
 που ψάχνουν ένα περιβάλλον – κτιριακό και ανθρώπινο – που θα προσφέρει στα παιδιά τους πέρα από γνώσεις και αξίες, ένα αληθινό ΣΧΟΛΕΙΟ.

Σε Φοιτητές
 που θέλουν – πρώτα και πάνω απ’ όλα – να επικοινωνούν στη ξένη γλώσσα με άνεση και αυτοπεποίθηση.
 γιατί ξέρουν ότι σήμερα μόνο αυτό τους διασφαλίζει τη δυνατότητα για περαιτέρω σπουδές και καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όχι απλώς ένα «εύκολο» πτυχίο.

Σε Ενήλικες
 που κατάλαβαν ότι τελικά χωρίς αγγλικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
 που θέλουν να αποκτήσουν ευχέρεια και αυτοπεποίθηση στη ξένη γλώσσα και καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται σε 2-3 μήνες.
 αλλά και αυτούς που χρειάζονται τις βασικές γνώσεις για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν  διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς.

Βιωματικό Εργαστήριο για ενήλικες

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να θυμηθείτε και να «φρεσκάρετε» τα Αγγλικά σας; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Kyriakidou Downtown σάς καλεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι με γεύση από Λονδίνο, μέσω του προγράμματος Edutainment.

Στο Εργαστήριο A Day in London, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 17.00, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια εικονική περιήγηση στα αξιοθέατα του Λονδίνου, θα έρθουν σε επαφή με την παραδοσιακή Βρετανική κουζίνα και θα εξοικειωθούν με την ιδιαίτερη κουλτούρα του τόπου. Και όλα αυτά στα Αγγλικά.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν είναι απαραίτητη η φοίτηση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Kyriakidou Downtown, καθώς οι πόρτες του ανοίγουν για να υποδεχτούν όλο τον κόσμο της πόλης.

Προεγγραφές Μαΐου-Ιουνίου

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου και μέχρι αρχές Ιουνίου πραγματοποιούνται στο Σχολείο Kyriakidou Downtown, στην Πλατεία Αριστοτέλους ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
Κλείστε ραντεβού στο 2310 266 876 για την αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών σας.

Περιοχή
Ανατολικά/Κέντρο

Διεύθυνση
Πανταζίδου 38, Άνω Τούμπα/Αριστοτέλους 4

Μπορείτε να ακολουθήσετε το σχολείο στα social media:
Facebook: Kyriakidou Downtown
Instagram: kyriakidou_dt