Σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη θα βιώσετε την απόλυτη luxury εμπειρία με fine dining στιγμές, καθώς το Kyma, ένα από τα τρία εστιατόρια του πολυτελούς AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort εξυπηρετεί ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

Ο γαστρονομικός παράδεισος του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort συνδυάζει αρμονικά τις μεσογειακές γεύσεις με την τοπική κουζίνα. Στα τρία ξεχωριστά εστιατόρια του ξενοδοχείου θα γευτείτε εξαιρετικά μεσογειακά και διεθνή πιάτα, φτιαγμένα από έμπειρους σεφ, που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Στο Kyma θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν επίγειο παράδεισο που συνδυάζει τη γαλήνη, το endless blue της Χαλκιδικής, ποιοτικό κρασί και εκλετές γεύσεις. Η τοποθεσία του είναι αξιοζήλευτη, καθώς χάνεστε στη θέα και στην ομορφιά του. Δοκιμάστε θαλασσινές gourmet γεύσεις και ξεχωριστά πιάτα με φρέσκα ψάρια, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων και τη χαλαρωτική αίσθηση των διακοπών.

Η αρχιτεκτονική του εστιατορίου είναι άρτια και προσδίδει κομψότητα και κύρος. Κάτι το οποίο μεταφέρεται στους επισκέπτες του. Περιμετρικά υπάρχει ένα καταπράσινο τοπίο με λουλούδια, ενώ η επιβλητική ελιά δε μένει απαρατήρητη.

Το προσωπικό, το οποίο διακρίνεται από ευγένεια και εξυπηρετικότητα, σας υποδέχεται καθημερινά και είναι έτοιμο να σας «ξεναγήσει» στις ποιοτικές γεύσεις του εστιατορίου.

Ο πρώτιστος στόχος του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort είναι να χαρίσει στους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη διαμονή και να τους προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους.

AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort | Πολυμέσα

Facebook: AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort
Instagram: ammoa_luxury_resort
Website: www.ammoaresort.com

Περιοχή
Agios Ioannis Beach
Τ. 2375022200