Ο κόσμος ενός bussiness man είναι πολύπλευρος. Από την ιδέα που θα δώσει τη σπίθα της δημιουργικότητας μέχρι την οργάνωση που θα βάλει τις βάσεις για την εφαρμογή και την ομάδα που μοιράζεται την όρεξη και το πάθος, ένας επαγγελματίας χρειάζεται το δικό του μέρος. Στην Αθήνα, δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, τα πολύχρωμα παράθυρα του Kubic θα σε κάνουν να το προσέξεις. Μόλις περάσεις την είσοδο θα ανακαλύψεις το δικό σου business «σπίτι». Από τα επαγγελματικά σου ταξίδια στα οποία χρειάζεσαι το σωστό μέρος για να δουλέψεις άνετα και αποτελεσματικά μέχρι τις συναντήσεις που θέλουν το κατάλληλο κλίμα για να «γεννήσουν» τις πιο εμπνευσμένες ιδέες, το Kubic είναι το μέρος που αναζητάς.

Το μέρος που θα στεγάσει τα καλύτερα business meetings σου

Εάν είσαι παθιασμένος για αυτό που κάνεις και θέλεις τον χώρο εκείνο που θα στεγάσει τη δημιουργικότητα της ομάδας σου, τότε στο Kubic θα βρεις το working space που απογειώσει το αποτέλεσμα. Πρόκειται για το σημείο εκείνο που θα απογειώσει τις bussiness συναντήσεις σου. Τώρα μπορείς να οργανώνεις τα επαγγελματικά σου meetings και τις ομιλίες σου σε ένα Business Center χωρητικότητας 35 ατόμων, εξοπλισμένο με διαθέσιμα Apple Mac και αίθουσα συνεδριάσεων. Ο ιδανικός χώρος για να χτίσεις είναι ο χώρος που χτίζει τις προδιαγραφές για να πετύχεις. Με όλα όσα χρειάζεσαι για να έχεις την παραγωγική συνάντηση που επιθυμείς έτσι ώστε να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Η ιδανική βάση για το business ταξίδι σου

Η δουλειά έχει τρέξιμο. Και η σωστή οργάνωση απαιτεί να έχεις την κατάλληλη βάση προκειμένου να συντονίσεις όσα χρειάζεται. Όταν η Αθήνα είναι για εσένα το κέντρο της επαγγελματικής σου δραστηριότητας και την επισκέπτεσαι συχνά για τα ραντεβού σου, τότε χρειάζεσαι το μέρος αυτό που θα σου λύνει τα χέρια. Το Kubic σου δίνει όλα τα εργαλεία για να συντονίσεις το bussiness trip σου…από το κρεβάτι. Με Smart TV, θύρες USB, τηλέφωνο VolP, για να είσαι συνεχώς online και δικτυωμένος, θα βρεις το σπίτι που σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείς να αφοσιωθείς άνετος στη δουλειά σου χωρίς να διακόπτεις αυτό που κάνεις. Ρύθμισε τη θερμοκρασία, χαμήλωσε τα φώτα, κλείσε τα στόρια ή επικοινώνησε με τη reception μόλις με ένα μήνυμα. Εάν θέλεις να κάνεις το διάλειμμα σου, τότε το ιδανικό, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Kubic είναι εκεί για να ξεδώσεις πριν επιστρέψεις στη δουλειά. Το bussiness σπίτι σου σε περιμένει στην Ομόνοια. Εκεί που η δουλειά γίνεται πιο εύκολη. 

Στο πρώτο digital ξενοδοχείο της Ελλάδας, τα πάντα κινούνται με επίκεντρο εσένα. Με εργαλεία που κάνουν τα πάντα ακόμη πιο εύκολα. Smart TV, θύρες USB, τηλέφωνο VolP, ακόμη και το κλειδί σου είναι ηλεκτρονικό ενεργοποιώντας το Βluetooth για να κάνεις check in. Στον Bussiness κόσμο, έχεις ανάγκη από ένα μέρος που θα είναι για εσένα το στήριγμα σου. Και στο Kubic το έχεις βρει. 

Αγίου Κωνσταντίνου 26, Ομόνοια, 211 4021695, www.kubichotel.gr, Fb: @KubicAthensHotel, instagram: kubicathenshotel
Hotels of Athens – City Hotels Group  –  www.hotelsofAthens.com