Ένα ακίνητο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή 1 και Κατούνη στα Άνω Λαδάδικα, το οποίο έχει μείνει για περίπου μία δεκαετία γιαπί, πέρασε στην ιδιοκτησία του ισραηλινού ομίλου  Fattal, ο οποίος θα το μετατρέψει σε ένα πολυτελές Leonardo Hotel, που αποτελεί ένα από τα brands του ομίλου.

Ο ισραηλινός όμιλος φέρεται να πλειοδότησε σε πρόσφατο πλειστηριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέροντας 9 εκατ. ευρώ, όταν η πρώτη τιμή προσφοράς είχε οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ.

To κτίριο, γνωστό και ως «Μέγαρο Κιτρικής» που επί μακρόν «μαραζώνει», ανήκε στην «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» του επιχειρηματία Άκη Μιχαηλίδη και εκτείνεται σε 4.589 τμ. και αποτελείται από υπόγειο, ημιόροφο και οκτώ ορόφους.

Ο όμιλος Fattal και η σχέση του με την Ελλάδα

Η επέλαση του ομίλου Fattal στη χώρα μας ξεκίνησε το καλοκαίρι που μας πέρασε, με μακροχρόνια μίσθωση του πρώην Esperia στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, ενώ στα τέλη Ιουλίου προχώρησε και στην απόκτηση του Lindian Village στη Ρόδο.

Ο ισραηλινός όμιλος λανσάρεται ως συνώνυμο της καινοτομίας στον κλάδο των ξενοδοχείων. Εισήγαγε το σύστημα all-inclusiveστο Ισραήλ και έχει θέσει νέα πρότυπα στην ψυχαγωγία που προσφέρεται, παράλληλα με τη φιλοξενία για μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: voria.gr