Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Το Κτήμα Παπρά στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η οικογένεια Παπρά είναι παλαιά τυρναβίτικη οικογένεια που εδώ και πολλές γενεές ασχολείται με την αμπελοκαλλιέργεια. Ο Θωμας Ι. Παπράς πέρασε στην βιολογική καλλιέργεια των αμπελιών λόγω πεποιθήσεως και περιβαλλοντικής ευαισθησίας και στην οινοποίηση σαν αποτέλεσμα της ανάγκης αξιοποίησης των παραγόμενων σταφυλιών με την αυξημένη προστιθέμενη αξία. Η αφορμή ήταν η φύτευση ενός νέου αμπελιού το 1990, με τις πρωτοποριακές για την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και για την Ελλάδα τότε ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot.

Η επιμελημένη καλλιέργεια των αμπελιών, το μεράκι και η προσεκτική οινοποίηση με σύγχρονες μεθόδους, αναγνωρίσθηκαν από τον κόσμο των καταναλωτών, οι οποίοι εκτίμησαν την έντιμη και κοπιαστική προσπάθεια που αντανακλώνται στην ποιότητα των προϊόντων του κτήματος. Η αναγνώριση ήρθε και από τις επίσημες διοργανώσεις στις οποίες πήραν μέρος τα κρασιά του κτήματος κερδίζοντας μεγάλες διακρίσεις.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Alegria Ημίξηρος Ημιαφρώδες (Λευκός, Ροζέ) 750ml

Alegria Ημίξηρος Ημιαφρώδες (Λευκός, Ροζέ) 250ml