Απλό, νόστιμο, με λίγα υλικά και ιδανικό για σνακ! Η γεύση του πλούσια. Άλλη στην αρχή και άλλη κατά το τέλος… Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα δυόσμου, που σε κάνει να πάρει άλλο ένα για να δεις, αν όντως ισχύει!

Υλικά:

για τη ζύμη…
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλυτζάνι λάδι
1 φλυτζάνι χλυαρό νερό
αλάτι πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας μουστράρδα

στην κατσαρόλα…
300 γρ. σπανάκι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
άνιθο και δυόσμο

Εκτέλεση:
-Σε ένα μπολ, φτιάχνουμε τη ζύμη μας, ελαφρώς σφιχτή.
– Στην κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε όλα μαζί τα υλικά μας, μέχρι να μαραθούν.
-Μεταφέρουμε τα υλικά της κατσαρόλας στο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
-Στο ταψί μας, στρώνουμε λαδόκολλα και την λαδώνουμε.
-Παίρνουμε λίγη από τη ζύμη μας και πλάθουμε σα να κάνουμε κεφτεδάκια.
-Κάνουμε μια τρύπα στη μέση και τοποθετούμε στο ταψί.
-Κατά τον ίδιο τρόπο, φτιάχνουμε και την υπόλοιπη ζύμη.
-Ψήνουμε στος 200 βαθμούς για 25 λεπτά της ώρας.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 5,00 ευρώ
Μερίδες: 28- 30 κομμάτια

Ιδανικό σνακ για την περίοδο της νηστείας.
Μπορούμε να προσθέσουμε και φέτα.