Ανοιχτά : 08:00 – 24:00

Το εστιατόριο «Κρητικός» δεν είναι μια απλή ψαροταβέρνα, αλλά ένα εστιατόριο με αρκετή δόση μεγαλοπρέπειας στο στήσιμό του. Τη μεγαλοπρέπεια αυτή την εκφράζει και στα φαγητά του, είτε πρόκειται για την εξαιρετική ψαρόσουπα, είτε για την αστακομακαρονάδα, είτε για τα ψάρια και θαλασσινά ημέρας.


Είναι σημαντικό ότι διαμορφώνει το μενού του έχοντας σαν βάση την εντοπιότητα των υλικών και των γεύσεων του τόπου που βρίσκεται. Καθαρές ελληνικές γεύσεις, ενώ οι απόλυτοι stars του μενού είναι τα θαλασσινά και τα ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, που επιλέγονται προσεκτικά κατευθείαν από τα καΐκια της περιοχής. Τα κρεατικά, χυμώδη και καλοψημένα, σερβιρισμένα σύμφωνα με την ελληνική κουζίνα, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι αγαπημένες διεθνείς γεύσεις. Σε όλα τα φαγητά και σαλάτες χρησιμοποιούνται επιλεγμένα και φρέσκα υλικά.


Με την ίδια φροντίδα, οι ιδιοκτήτες δημιούργησαν και την Gallery, ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο, μία boutique ρούχων, όπου η ποιότητα μεταφράζεται σε style.

Μοναδικά ρούχα και παπούτσια, accessories, κοσμήματα, είναι τα αντικείμενα μίας εκλεπτυσμένης συλλογής, η οποία ανανεώνεται διαρκώς και συμπληρώνει την καλοκαιρινή διάθεση.
Προσφέροντας μία shop & dine εμπειρία, αξίζουν μία επίσκεψη και τα δύο!

Περιοχή: Ουρανούπολη, Χαλκιδική