Μία βραδιά με αστρικές εξερευνήσεις, μουσικά ταξίδια, ποιοτικό κρασί κάτω από τα αστέρια.
Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα τελευταία 2 χρόνια οι εκδηλώσεις Full Moon που πραγματοποιήθηκαν στο οινοποιείο, το Κτήμα Φλόριαν αποφάσισε να διοργανώσει για 3η συνεχόμενη χρονιά μία βραδιά με οινοαστρονομικό θέμα.
Όλη η οικογένεια Schneider ανυπομονεί να σας υποδεχτεί και φέτος σε ένα μοναδικό Wine & Stars Event και να σας προσφέρει μία μουσική βόλτα στο φεγγάρι σε συμφωνία με τα κρασιά του Κτήματος.
Θα παρατηρήσουμε τη Σελήνη, τον Κρόνο & τον Δία με τα τηλεσκόπια της AstroEvents in Greece, θα ακούσουμε live μουσική σε ρυθμούς Jazz, Soul & Swing από την μελωδική φωνή του κ. George Karavasilis με συνοδεία εκλεκτών κρασιών και εδεσμάτων.
Το Κτήμα Φλόριαν μας περιμένει στην αυλή του για να απολαύσουμε μία ατμοσφαιρική Αστροβραδιά με θέα τον Θερμαϊκό και την φεγγαρόφωτη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
info
Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
20:00 – 00:00
Κρατήσεις ΕΔΩ
E-mail Κρατήσεων: [email protected]
Τηλ. Επικοινωνίας: 6908372316

* Σε συνέχεια των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, το Κτήμα Φλόριαν ακολουθεί τους υγειονομικούς περιορισμούς, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης. Για την διεξαγωγή της παρατήρησης των άστρων με το τηλεσκόπιο, έχει φροντίσει να γίνεται ανά τραπέζι με απολύμανση του καλειδοσκοπίου για κάθε πελάτη & σύνδεση με μεγάλη οθόνη για αποφυγή συνωστισμού.

Uncategorized