Κόκκινα και νόστιμα τα κουτσομουράκια!
Διαλέξαμε σήμερα αυτά τα ψαράκια, γιατί είναι ιδανικά για Κυριακάτικο γεύμα. Μαγειρεύονται γρήγορα και η γεύση τους σε συνδυασμό με την σάλτσα ψαριού δεν περιγράφεται…

Υλικά:
8 κουτσομούρες
1 ζωμό-καρδιά, ψαριού
βεγκέτα
σκόνη σκόρδου
μαϊντανό
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:
-Πασπαλίζουμε με βεγκέτα τα ψαράκια μας και έπειτα με λίγη σκόνη σκόρδου.
-Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 4 λεπτά. Αποσύρουμε τα ψάρια μας από το τηγάνι και στο λάδι προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και το ζωμό.
-Προσθέτουμε τα ψάρια μας στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με μαιντανό.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 12,00 ευρώ
Μερίδες: 2