Και κάναμε ένα φαγητό…

Υλικά:
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλου (μπούτι)
1 κόκκινη πιπεριά σε σπιρτόξυλα
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
σησαμέλαιο
αλάτι
πιπέρι μαύρο
teriyaki sauce

Εκτέλεση:
Αφού έχουμε κόψει σε λωρίδες το κοτόπουλο, το μαρινάρουμε με την teriyaki και το πιπέρι, ρίχνουμε ελάχιστο σησαμέλαιο και το αφήνουμε όλο το βράδυ καλά κλεισμένο σε ένα τάπερ. Την επόμενη μέρα, ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι μας και σωτάρουμε λίγο τα λαχανικά μας. Μόλις μαραθούν, προσθέτουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά, έτσι ώστε να πάρει χρώμα από παντού.
Το κοτόπουλο θα πάρει ένα απαλό ξανθό χρώμα, λόγω της sauce. Αν θέλετε μπορείτε να ενισχύσετε και να ρίξετε παραπάνω teriyaki στο τηγάνι σας. Δοκιμάζετε και έπειτα ρυθμίζετε το αλάτι του φαγητού σας.
Συνοδεύεται από ρύζι basmati ή noodles.

Βθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 7,50 ευρώ
Μερίδες: 3-4

Teriyaki sauce, μπορείτε να βρείτε στα ράφια των markets.