Μια ιδέα από άλλα μέρη!

Υλικά:
1 πέταλο λουκάνικο chorizo
1 στήθος κοτόπουλο σε μπουκίτσες
3 ροδέλες ανανά γλασέ
1 χούφτα σταφίδες
½ βαζάκι σάλτσα γλυκόξυνη
χυμό από 2 lime
ξύσμα από 2 lime
αλάτι
πιπέρι καγιέν
σπορέλαιο
1 σκελίδα σκόρδου ψιλ/νη

Εκτέλεση:
σε ένα μπολάκι ενώνουμε το σπορέλαιο με το σκόρδο, τον χυμό lime,το αλάτι και το πιπέρι καγιέν. Περνάμε το κοτόπουλο από το μείγμα, έτσι ώστε να βραχούν όλα τα κομμάτια του.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγο λαδάκι και αφού ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το chorizo, το οποίο έχουμε κόψει σε πλάγιες ροδέλες. Προσθέτουμε τον ανανά και τις σταφίδες. Μόλις δούμε το λουκάνικο σχεδόν μαγειρεμένο, προσθέτουμε το ξύσμα lime, την γλυκόξυνη και το αφήνουμε να γλασαριστεί και να μείνει με την σάλτσα του.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 8,50 ευρώ
Μερίδες: 4