ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΠΙΝΔΟΣ
ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40’ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Από τα Ελληνικά Φρέσκα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, που εκτρέφονται στα ορεινά βουνά της Ηπείρου, φτιάχνεται η Γιαννιώτικη Παραδοσιακή Κοτόπιτα, με τη μοναδική χειροποίητη συνταγή που μόνο στην Ήπειρο ξέρουν να φτιάχνουν!
Το φύλλο είναι χειροποίητο και η γέμιση περιέχει νωπό βρασμένο κοτόπουλο «Πίνδος», φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και παρθένο ελαιόλαδο. Είναι σε κατεψυγμένη μορφή και συσκευάζεται σε δισκάκι του ενός κιλού. Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο υπολογίζεται στα 40 λεπτά.
Παρασκευάζεται ακολουθώντας τις συμβουλές της Γιαννιώτισας γιαγιάς:
- Ανοίγεται χειροποίητα το φύλλο.
- Χρησιμοποιείται μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
- Το κοτόπουλο είναι πάντα νωπό ΠΙΝΔΟΣ.
- Τα υλικά είναι ποιοτικά.
- Η υγιεινή προσέχεται και είναι υψηλή.
- Η διαδικασία παραγωγής γίνεται με κέφι και μεράκι.
Μόνο έτσι σεβόμαστε την παράδοση των προγόνων μας.
Ανακαλύψτε την ΕΔΩ