ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΠΙΝΔΟΣ
ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40’ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Από τα Ελληνικά Φρέσκα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, που εκτρέφονται στα ορεινά βουνά της Ηπείρου, φτιάχνεται η Γιαννιώτικη Παραδοσιακή Κοτόπιτα, με τη μοναδική χειροποίητη συνταγή που μόνο στην Ήπειρο ξέρουν να φτιάχνουν!

Το φύλλο είναι χειροποίητο και η γέμιση περιέχει νωπό βρασμένο κοτόπουλο «Πίνδος», φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και παρθένο ελαιόλαδο. Είναι σε κατεψυγμένη μορφή και συσκευάζεται σε δισκάκι του ενός κιλού. Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο υπολογίζεται στα 40 λεπτά.

Παρασκευάζεται ακολουθώντας τις συμβουλές της Γιαννιώτισας γιαγιάς:

  • Ανοίγεται χειροποίητα το φύλλο.
  • Χρησιμοποιείται μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
  • Το κοτόπουλο είναι πάντα νωπό ΠΙΝΔΟΣ.
  • Τα υλικά είναι ποιοτικά.
  • Η υγιεινή προσέχεται και είναι υψηλή.
  • Η διαδικασία παραγωγής γίνεται με κέφι και μεράκι.

Μόνο έτσι σεβόμαστε την παράδοση των προγόνων μας.

Ανακαλύψτε την ΕΔΩ