Στο κομμωτήριο Λένα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης δημιουργούν καθημερινά αυτό ακριβώς που έχετε ονειρευτεί για τα μαλλιά σας. Η Λένα και η ομάδα της είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, ώστε να αποκτήσετε το στυλ των ονείρων σας, με τα πιο ξεχωριστά χτενίσματα και κουρέματα.

Η κομμωτική τους τέχνη προσαρμόζεται, βέβαια, στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, καθώς μέλημά τους είναι οι μοναδικές δημιουργίες τους να εκφράζουν πρωτίστως τα θέλω σας και να αναδεικνύουν το προσωπικό σας ύφος.

Οι υπηρεσίες που θα απολαύσετε

Στο κομμωτήριο Λένα κάνουν την πολυτέλεια προσιτή σε όλους, παρέχοντας υπηρεσίες σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Συγκεκριμένα, δεσμεύονται να σας παράσχουν τα πιο ξεχωριστά χτενίσματα και κουρέματα, καθώς και μοναδικές υπηρεσίες για τα μαλλιά σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Οι εν λόγω υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες και παιδιά.

Και για άψογα αποτελέσματα και από το σπίτι, διαθέτουν προς πώληση επιλεγμένα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας στις καλύτερες τιμές.

Ο επαγγελματισμός που διακρίνει την ομάδα δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας σε αυτούς που τους επιλέγουν. Εμπιστευθείτε την ομορφιά και την εμφάνισή στα έμπειρα χέρια τους και αυτοί θα σας μεταμορφώσουν, χαρίζοντάς σας το κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό και τα χρώματά σας.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι εντός του κομμωτηρίου λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, με αγαπημένα βιβλία Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών. Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπάνε την ανάγνωση, πελάτες τους και μη.

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας

Η λειτουργία του κομμωτηρίου Λένα προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα, την οποία είναι απαραίτητο να φοράτε και εσείς, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Λεωφόρος Δημοκρατίας 49, Ωραιόκαστρο

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 09:00-13:30 | 17:00-20:30
Παρασκευή 09:00-20:00
Σάββατο 09:00-15:00