Ο παιδότοπος Κοκολίμπο λειτουργεί από το 1998, στην περιοχή της Καλαμαριάς, και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των μικρών του φίλων, όπως και την εμπιστοσύνη των γονέων τους. Και δεύτερος παιδότοπος Κοκολίμπο στο Ωραιόκαστρο, για να έχουν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία Κοκολίμπο. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες ιδέες και το γεμάτο όρεξη προσωπικό το κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο του.

Οι χώροι είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι και διαμορφωμένοι σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις (πιστοποιημένοι από τον ΕΛΟΤ) και εξοπλισμένοι με πολλά πρωτότυπα, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ψυχαγωγικό υλικό επιλεγμένο, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να διασκεδάζουν με ασφάλεια υπό την επίβλεψη υπεύθυνου και ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.
Διαθέτει μια μεγάλη κλιματιζόμενη αίθουσα, αλλά και εξωτερικό ευχάριστο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν άνετα να χαρούν το παιχνίδι και οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους και όλα τα κανάλια της Nova.
Η βασική φιλοσοφία του χώρου είναι να προσφέρει μέσα από τις ασφαλείς εγκαταστάσεις και τις ποικίλες δραστηριότητές του, ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Ανοιχτά: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 13:30 & 17:30 – 22:00
Σάββατο – Κυριακή: 10:30 – 14:30 & 17:30 – 22:30

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Υψηλάντου & Ελύτη 13, Ωραιόκαστρο