Δύο νέα κρούσματα ψώρας εντοπίστηκαν σε μαθητές σχολείων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Σύμφωνα με πηγές του TyposThes, πρόκειται για δύο μαθητές από σχολικό συγκρότημα στο οποίο συστεγάζονται μαθητές του 2ου Γυμνάσιου και 2ου Λυκείου Κορδελιού, του 8ου Δημοτικού και του 13ου ειδικού σχολείου, που στεγάζονται μέσα στον χώρο του 8ου Δημοτικού. Είναι ένας μαθητής γυμνασίου και ένας μαθητής δημοτικού.

Το TyposThes.gr επικοινώνησε με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Κόπτση, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας και μας διαβεβαίωσε πως τα παραπάνω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ώστε να γίνουν για προληπτικούς λόγους απολυμάνσεις.

Υπενθυμίζεται πως μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν κλείσει 5 σχολεία στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου της Θεσσαλονίκης, στα οποία εντοπίστηκαν περιστατικά ψώρας σε δύο μαθητές. Το περιστατικό είχε συμβεί σε σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται συνολικά 5 σχολεία, τρία δημοτικά και δύο νηπιαγωγεία, και συγκεκριμένα το 5ο, 8ο και 20ό δημοτικό σχολείο Ευόσμου, καθώς και το 1ο και 5ο νηπιαγωγείο.

Πηγή: typosthes.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ