Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή.
Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai.
Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμες στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία .
Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!
A-la-carte menu
Ορεκτικά
Κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου
Φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με γλυκόξινη σάλτσα
Κολοκυθάκια με όστρακα και λάδι κρεμμυδιού
Μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια
Φασόλια χιονιού, μανιτάρια, λάδι κρεμμυδιού
Κυρίως Πιάτο
Γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρύζιού
Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού
Τηγανητό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι
Κινέζικα επιδόρπια
Κέικ ρυζιού, με άνθη από Osmanthus
Ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών
Καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού
info
Hyatt Regency Thessaloniki (13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας)
27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018
Η τιμή του είναι €42 ανά άτομο
Πολιτική παιδιών: 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση
Ώρες: 13.30-17.00
Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.
Email: dine@[email protected]
Κεντρική Φωτογραφία: Andaz Xintiandi Shanghai