Είναι ευρέως γνωστό ότι περίπου το 1/4 των οστών του σώματός μας βρίσκονται στα πόδια. Η ξεχωριστή κατασκευή του ποδιού το κάνει ικανό να σηκώσει όλο το βάρος του σώματος, να απορροφάει τις φορτίσεις του άκρου ποδός στην άσκηση και να κλειδώνει στο τρίτο στάδιο του κύκλου βάδισης. Δεν λειτουργεί μόνο του, αλλά σε συνεργασία με τον αστράγαλο, το γόνατο, το ισχίο και την οσφύ. Το Κέντρο Ποδολογίας Έλενα Τάτση στη Θεσσαλονίκη προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα σε όλους εσάς που παρουσιάζετε προβλήματα στο πολύτιμο αυτό μέλος του σώματός σας.

Γνωρίστε την Έλενα Τάτση

Η Έλενα Τάτση αποφοίτησε από το Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας της Θεσσαλονίκης και λίγα χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (MSc) «Κινησιολογία» από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών. Αποφοίτησε από τη σχολή ΠΑΣΤΕΡ, από την ειδικότητα της αισθητικού ποδολογίας. Στη συνέχεια, έκανε τη μετεκπαίδευσή της στην Αμερική και συγκεκριμένα στο North American School of Podology (NASP). Ακόμα, παρακολούθησε και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων Ελλάδος, εργαζόταν ως τεχνικός αισθητικός στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, αλλά και σε δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα της ποδολογίας. Μέχρι και σήμερα διατηρεί τον δικό της χώρο στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ποδολογίας Έλενα Τάτση, αφιερωμένο στις παθήσεις και στην υγιεινή των κάτω άκρων.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χώρο πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο

Επειδή οι κίνδυνοι δημιουργίας προβλημάτων στα πόδια μας είναι πολλοί, θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η καθημερινή περιποίηση τους δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επιβάλλεται. Στο εν λόγω κέντρο θα σας αναλάβουν έμπειροι και καταρτισμένοι ποδολόγοι, θα γίνει διάγνωση της πάθησής σας και με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα αντιμετωπιστεί και θα ανακουφιστείτε από το πρόβλημά σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν τα εξής:

  • Διαβητικό πόδι
  • Ονυχομυκητίαση
  • Είσφρυση όνυχα
  • Κάλοι
  • Πελματιαίες Μυρμηγκιές
  • Δερματοφυτία
  • Ορθονυχία
  • Και άλλες παθήσεις του άκρου ποδός

Και για να φροντίσετε τα κάτω άκρα σας και στο σπίτι, στον χώρο διατίθενται προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι είστε αναγνώστες του biscotto.gr, καθώς σας παρέχεται δωρεάν η διαγνωστική εξέταση!

Προστασία απέναντι στον Covid19

Το Κέντρο Ποδολογίας Έλενα Τάτση λειτουργεί κανονικά, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για την προστασία του προσωπικού και των ασθενών τους από τον κορωνοϊό Covid-19. Διαθέτει κλιβάνους αποστείρωσης, ξηράς θερμότητας, UV, κλίβανο παπουτσιών, υγρό απολυμαντήρα με τη χρήση υπερήχων. Η είσοδος στον χώρο γίνεται μόνο με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και έπειτα από θερμομέτρηση, που σας γίνεται από το προσωπικό του κέντρου ποδολογίας.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Βοσπόρου 31, Κάτω Τούμπα, 54454