Εμπνευσμένο από τα παιδιά και φτιαγμένο με αγάπη για αυτά το «Παιδεία Παίζει» στη Θεσσαλονίκη, είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι!

Δημιουργικές δραστηριότητες γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε στο Παιδεία Παίζει τα παιδιά. Ο χώρος πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, και με την έξυπνη διαρρύθμισή του και όμορφη διακόσμηση, προσφέρει μια άνετη, ευχάριστη, ασφαλή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στα παιδιά.

Οι δραστηριότητας στο ΚΔΑΠ – Παιδεία Παίζει

Θεατρικό παιχνίδι, Πειράματα με τους Μικρούς Επιστήμονες, Μουσική και Μουσικοκινητικό παιχνίδι, Yoga kids, Δημιουργική Γραφή, Ρομποτική με LEGO Mindstorms, Κατασκευές με τους Μικρούς Αρχιτέκτονες, Γυμναστικές δραστηριότητες, Aikido, Σκάκι και Επιτραπέζια παιχνίδια, Παιχνίδι στα Αγγλικά, Ping Pong, Μαγειρική με τους Μικρούς ΣΕΦ, Κουκλοθέατρο, Παραδοσιακοί χοροί είναι οι Δημιουργικές Δραστηριότητες που θα γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι αλλά και άλλες εβδομαδιαίες εκπλήξεις.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα και μπορείτε εκεί να δείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που προσφέρονται.

Το αναγνωστήριο

Επιπρόσθετα, στο χώρο λειτουργεί και αναγνωστήριο. Ένας φιλόξενος, χαρούμενος και φωτεινός χώρο, στον οποίο οι μαθητές από Α” έως Στ” Δημοτικού σε ένα δίωρο καθημερινό πρόγραμμα, μελετούν τα μαθήματα της επόμενης μέρας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Στη συνέχεια, μπορούν να χαλαρώσουν συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που προσφέρει το κέντρο. Κύριο μέλημα του Αναγνωστηρίου, είναι να δώσει στους γονείς, τη δυνατότητα να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, απαλλαγμένοι από το άγχος της μελέτης.

Το αναγνωστήριο

Τα παιδιά στο ΚΔΑΠ-Παιδεία Παίζει ψυχαγωγούνται δημιουργικά και διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας την φαντασία τους να δημιουργήσει.

Συμμετέχει και στο ΕΣΠΑ

Το Κέντρο συνεργάζεται με τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ 2014-2020). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2313 072 088

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χειμερινό ωράριο
Δευτέρα – Παρασκευή:13:00 – 21:00

Θερινό ωράριο (ξεκινάει με την λήξη της σχολικής περιόδου)
Δευτέρα – Παρασκευή: 07:30 – 16:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2313 072088

Θα το βρείτε σε δύο διευθύνσεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 1: ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 13, 54638, Κάτω Τούμπα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 2: Δημητρίου Γουζέλη 2 (δίπλα στην κυκλική πορεία της Πέτρου Συνδίκα)

EMAIL: [email protected]
FACEBOOK Μαραθώνος, FACEBOOK Γουζέλη
INSTAGRAM
YOUTUBE