Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο economistas.gr, οι εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν την 1η Μαϊου και θα διαρκέσουν για 10 ημέρες θα είναι και οι τελευταίες ενδιάμεσες εκπτώσεις στην ελληνική αγορά. Έχει ήδη συμφωνηθεί και αποφασιστεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων και της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Εμπορίου, καθώς η εικόνα είναι απογοητευτική και ο τζίρος των καταστημάτων δεν αυξάνεται.

Έτσι, από τον ερχόμενο Νοέμβριο δεν θα υπάρχει ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, με τις εκπτώσεις να περιορίζονται στις δύο βασικές που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, το χειμώνα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και το καλοκαίρι από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ), η εμπορική κίνηση στις ενδιάμεσες εκπτώσεις χαρακτηρίζεται με το γνωστό πλέον «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Αυτό μάλιστα μεταφράζεται σε 42 από 67 περιοχές της χώρας μας.

Πηγή: neopolis.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ