banner
banner

Μπαλκόνι του Κρεωνίδη

Απ' το υπέροχο μπαλκόνι του 'ΚΡΕΩΝΙΔΗ' η θέα είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια του...

sagapo

Μία νέα άφιξη στην γαστρονομική ζωή της Θεσσαλονίκης μόλις προστέθηκε. Το team της επιτυχημένης...

Γιασεμί: Τα άνθη του ευωδιάζουν όλη τη γειτονιά της Τσόπελα

Η Κατερίνα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, επιστρέφοντας από την Ύδρα, και η κόρη της Ιωάννα δημιούργησαν...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Λάδι και Ρίγανη | Και ο Λευκός...

Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από...

Στα Ζαχαροπλαστεία Bravo θα ζήσετε γλυκές στιγμές

Τα Ζαχαροπλαστεία Bravo βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το 1992 και γνωρίζουν όλες αυτές τις γλυκές συνταγές...

Ratatouille: Το φαγητό της μαμάς με στιλ

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή του χώρου και σίγουρα είναι θετική. Σε κερδίζει με...
biscotto members

Mangiare Gastro Bar: Γευστικά ταξίδια στη γειτονική Ιταλία

Το Mangiare Gastro Bar βρίσκεται στην πιο ζεστή και φιλόξενη γωνιά της πόλης και...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...
biscotto members

Ιχθυοπωλείο ‘Πσαράς’: To πιο ιστορικό ιχθυοπωλείο της Θεσσαλονίκης στην πόρτα σου

Είναι όμορφο όταν κάποιες γεύσεις έρχονται στα πιάτα μας ελάχιστα πειραγμένες, παραδοσιακές, χωρίς γαστρονομικές...

Εμμανουήλ Μπεζές: Η μοναδική του Pavlova μας γλυκαίνει και στο σπίτι

Το φημισμένο Regal στο Ντεπώ έκανε τους πιο νόστιμους και αφράτους μπεζέδες. Και όμως,...

Leonidas Pralines Thessaloniki

Όταν ο νεαρός ζαχαροπλάστης Λεωνίδας Κεστεκίδης συμμετέχει ως μέλος της ελληνοαμερικανικής αντιπροσωπείας το 1910...

Μουρούζη

Η οικογένεια Μουρούζη, με πολυετή παράδοση 48 ετών στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και με...

Εστιατόριο Όρεξις

Με πάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσία και εμπειρία στον χώρο της εστίασης, στο εστιατόριο...

«Γλυκιά Συμμορία»: Το πιο παρεΐστικο αστικό στέκι της πόλης

Οι παρέες αναζητούν το στέκι τους στην πόλη, ψάχνουν τις αστικές τους διεξόδους, στα...

Charlie D.: Η φινετσάτη brasserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μια brasserie, που παραπέμπει σε εκείνες της γαλλικής πρωτεύουσας είναι μια ευρωπαϊκή πρόταση της...

Ούζου Μέλαθρον: δεν είναι για μία φορά αλλά για κάθε φορά

Ένα απ’ τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του Ούζου Μέλαθρον είναι ο σεβασμός στις επιθυμίες των πελατών του.

Σαββίκος στην Πλατεία Αριστοτέλους: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...

Οι προτάσεις για ρεβεγιόν του Cookoo θα κάνουν αίσθηση

Σ’ ένα από τα ιστορικά κτίρια δίπλα στα Λαδάδικα και απέναντι από το Λιμάνι...

B Restaurant: η αναζωογονητική πρόταση του κέντρου

Το μενού του B Restaurant υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που ανανεώνεται κάθε 6 μήνες

Το Thess Bao αλλάζει το σκηνικό του Street Food στη Θεσσαλονίκη

Το να δημιουργεί ένας διακεκριμένος chef έναν χώρο διαφορετικό από τα εστιατόρια και τα...

τα πιο πρόσφατα