Στο Αμαδρυάς απολαμβάνεις το φαγητό, το ποτό και το μπάνιο σου...
Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Αμαδρυάδες έλεγαν τις νύμφες του δάσους,...
Black Dagger: Ο πρωταγωνιστής των burger στη δυτική Θεσσαλονίκη
Όσοι αγαπάνε τα τεράστια burger που «πλημμυρίζουν» από ένα κάρο λαχταριστά υλικά ανάμεσα σε...
U BAR PROJECT
Όταν μια χαλαρή συζήτηση μεταξύ φίλων μετατρέπεται σε όνειρο και το όνειρο παίρνει σάρκα...
Iberico: Το νέο κατάστημα που ειδικεύεται στις καλές κοπές κρέατος
Μετά από χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, η βραβευμένη ομάδα...
Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου: Ήρθε να κατακτήσει και το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανοίγει μια νέα κατηγορία σχεδίασης που δεν γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για new classic,...
Μίλτος Ζαχαροπλαστεία: Κορυφαία ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση
Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της...
Royal Patisserie: Οι πιο γλυκές αμαρτίες της Νεάπολης
Το Royal Patisserie είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που γράφει τη δική της γλυκιά ιστορία...
Moi lounge bar
Με Γαλλική ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη αισθητική, το Moi Lounge Bar, δίνει την εναλλακτική πρόταση...
Saki Sushi Bar: Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στην Άπω Ανατολήbiscotto...
Osaka - Εύοσμος ένα σφηνάκι σάκε δρόμος. Γιατί, για όσους δεν το γνωρίζουν, τώρα...
Στο Βατάνι, βρήκαμε ένα συνοικιακό παρεΐστικο στέκι με ποικιλία σε μεζέδες
Το Βατάνι είναι ένας χώρος από άλλη εποχή, με υπέροχες γεύσεις και έμπειρους ανθρώπους...
Μεζεδόκηπος | Μία όαση γεύσεων στα Δυτικά
Σε έναν μοντέρνο χώρο με πρωταγωνιστή τις γεύσεις, οι κάτοικοι του Ευόσμου - και...
Μεζεδομπερδέματα: Ένα παρεΐστικο κουτούκι στα δυτικά
Ένα ζεστό, παρεΐστικο και μερακλήδικο κουτούκι, τα Μεζεδομπερδέματα, σε περιμένει να το ανακαλύψεις στη...
Το εστιατόριο Κορυφή θα γίνει το στέκι της παρέας
Το εστιατόριο "Κορυφή" είναι η ιδανική λύση για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν με την...
Στο Michelangelo ξεφεύγουν από τα στενά όρια του πρόχειρου φαγητού
Τι κάνει την πίτσα του Michelangelo να ξεχωρίζει;
-48ωρη ωρίμανση στο ζυμάρι, με αποτέλεσμα μια ζύμη...
Τα Πυθάρια (Πεύκα)
Είναι ένας από τους απολαυστικούς γαστρονομικούς προορισμούς της πόλης και μας φέρνει στα Πεύκα...
Hey Joe: Underground street food με καλό κρέας και παγωμένη μπύρα
Το Hey Joe «γεννήθηκε» με σκοπό να σας προσφέρει αυθεντικές street food επιλογές. Με...
Το Παραδοσιακό: Ένα γραφικό μεζεδοπωλείο στη Νεάποληbiscotto members
Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει να αναζητάω εκείνα τα «μυστικά» μεζεδοπωλεία, τα παρεΐστικα, που μπορεί να...
Boogaloo Kantina bar
Το boogaloo Kantina bar είναι μια νέα πρόταση που έρχεται να ξεχωρίσει στη Δυτική...