Εστιατόριο Άμπελος | Με γεύση παλιάς Θεσσαλονίκης

Το συναντάμε στην Πυλαία και μας προσκαλεί να απολαύσουμε γεύσεις της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας που...

Παρφέ (Τούμπα)

Η εξαιρετική ζαχαροπλαστική του Παρφέ στην Κάτω Τούμπα. Όλα φτιαγμένα με γνώμονα την ποιότητα, με...

Τα must εστιατόρια και cafe-bars που διασκεδάζουμε στην Καλαμαριά

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πού θα βγεις για να διασκεδάσεις; Οι επιλογές πολλές αλλά...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...

Moné: Ένα bar-restaurant αλλοιώτικο από τα συνηθισμένα

Το Moné είναι ένα νέο bar-restaurant στην Τούμπα και από την πρώτη στιγμή μας...

Η Βούκα στην Καλαμαριά μάς ταξιδεύει στην παραδοσιακή κουζίνα της Ελλάδας

«Βούκα» είναι μεσαιωνική λέξη, που λαϊκότροπα και στη θρακιώτικη διάλεκτο είναι η μπουκιά. Πριν...

Μαέστρος fish & meat: Η «Ανατολική» μας πρόταση για φαγητό με...

Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά...

Στον Πρίγκιπα για φρέσκα ψάρια με το τραπέζι μπροστά στο κύμα

Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα...

Αναντάμ Παπαντάμ: Ιστορικός χώρος με παράδοση από το 1963

Είναι κάποιοι χώροι που έχουν φιλοξενήσει γενιές και γενιές, που αντέχουν στον χρόνο και...

Da Leonardo: για τους λάτρεις τις ιταλικής κουζίνας

Μπορείς, πλέον, να ταξιδέψεις στην Ιταλία με μια επίσκεψή σου στο Da Leonardo Cucina...

Habanera

Σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο στεγάζεται το Ηabanera,το εστιατόριο που μεταφέρει γεύσεις από την Καραϊβική στο πιάτο σας.

Άσπρο Άλογο: Ένα μεζεδοπωλείο – όνειρο στα ανατολικά

To Άσπρο Άλογο βρίσκεται στα ανατολικά, κοντά στη Βούλγαρη και συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου...

La serra: Μια Ιταλική πιτσαρία με urban διακόσμηση

Μια επίσκεψη σε ένα γραφικό χωριό της Ιταλίας, στις αρχές της δεκαετίας του 90,...

Ήταν το 1932 όταν το πρώτο καφεζυθεστιατόριο για τους ψαράδες έστρωσε...

Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις πιο γευστικές ιστορίες...

Στο μεζεδοπωλείο Ιβίσκος πρωταγωνιστούν οι παρέες και οι αυθεντικές γεύσεις

Κατεβαίνοντας την Μάρκου Μπότσαρη, στο σημείο που διασταυρώνεται με τη Σόλωνος, προχωρώντας λίγα βήματα...

Raffaele | Η πιο value for money pizza και pasta τώρα...

Είμαι σίγουρος ότι ο Raffaele Esposito, ο άνθρωπος που δημιούργησε στα 1889 την Pizza...

Στην οδό Ομήρου θα βρεις ένα στέκι με επικά σουτζουκάκια και...

Δεν το παίρνει το μάτι σου. Δεν μπορείς να μαντέψεις πως βρίσκεται σ’ εκείνο...

Η αγάπη για το καλό φαγητό θα σας οδηγεί πάντα στο...

Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα...

Η Vera Pizza Napoletana της Θεσσαλονίκης που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι

Όταν οι Ιταλοί φίλοι σου, που ζουν στη Θεσσαλονίκη, είναι πιστοί στην Tonino δεν...

Crousta: Η επιτυχημένη συνταγή, επεκτείνεται

Μετά το πρώτο κατάστημα στη Θέρμη, η Crousta επεκτείνει τη δραστηριότητά της δίνοντας τη...

τα πιο πρόσφατα