banner
banner

Bufala Gelato: ένας νέος κόσμος από παγωτό

Το παγωτό δεν είναι μια απλή απόλαυση. Το παγωτό οφείλει να γίνεται εμπειρία γι’...

Calma Seaside Bar Restaurant: Μία καλοκαιρινή όαση στην παραλία Γερακινής

Το Calma Seaside bar & restaurant βρίσκεται στη Γερακινή Χαλκιδικής και λειτουργεί ως χώρος, ανακαινισμένος και...

Η αγάπη για το καλό φαγητό θα σας οδηγεί πάντα στο...

Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...
biscotto members

Στo Erebuni απολαμβάνεις τη νοστιμιά και την παράδοση της Αρμένικης κουζίνας

Η οικογένεια Τσατινιάν έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα εστιατόριο που συνδυάζει την...

Μπαχτσές: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Υπάρχει στην πόλη ένας Μπαχτσές που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμησή του και για...
biscotto members

Remvi

Πάντα με στιλ σ' ένα από τα ωραιότερα σημεία και με θέα τη θάλασσα,...
biscotto members

The Prince Barsserie: Brunch, κρασί, cocktails και δημιουργική κουζίνα

25 ετικέτες ελληνικών αμπελώνων, Prince Brasserie

Τάκος

Η ταβέρνα Τάκος λειτουργεί στη Θέρμη από το 1997 και αποτελεί έναν από τους...

Xριστουγεννιάτικο μενού με άρωμα από την Πόλη στο Μaestros fish &...

Ποιος δεν λατρεύει τα χαλαρά τσιπουράκια και τους μεζέδες δίπλα στη θάλασσα; Και όταν...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Ο λόγος για να επισκεπτόμαστε συχνά τη Θέρμη

Το λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε θόρυβο όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...
biscotto members

Piperon: Μυστικό της επιτυχίας τους η αγάπη για το καλό φαγητό

Στο Εστιατόριο Piperon θα έρθουν όλοι όσοι αναπολούν το φαγητό της μαμάς και θέλουν να θυμηθούν...

Dezato: Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας σου βρίσκεται στη Θέρμη

Στη Θέρμη υπάρχει ένα μέρος που αποτελεί τον παράδεισο των γλυκών και αλμυρών πειρασμών....

Εσπεράντο

Ανοιχτά από τις 11: 00 "Esperanto", μια διάλεκτος πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη με υλικά από όλες τις...

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Εδώ οι παρέες γράφουν τις πιο...

«Μια παραλία ερημική και ν’ απλώναμε εκεί της ζωής μας το βήμα». Αυτόν τον...

Μαέστρος fish & meat: Η «Ανατολική» μας πρόταση για φαγητό με...

Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά...

Το Μαϊάμι γράφει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο

Όταν ένα εστιατόριο έχει αδιάλειπτη και επιτυχημένη παρουσία από το 1935 καταλαβαίνεις ότι τίποτα...

Μίλτος Ζαχαροπλαστεία: Κορυφαία ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της...

Salonica Restaurant & Bar: Η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης έχει υπογραφή

Πως ορίζεται μία γαστρονομική εμπειρία; Αυτή θα μπορούσε να είναι η αφετηρία μιας μεγάλης...

τα πιο πρόσφατα