banner
banner
biscotto members

The Bristol: Η πρώτη αγγλική pub της Θεσσαλονίκης

Tον Απρίλη του 2008 στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να προσαρμόσουν μια κλασσική αγγλική pub στα...

Jerry’s Foodtruck: Ένας χώρος για τις πιο γλυκές αμαρτίες

Η Παύλου Μελά 44 δικαίως παίρνει τον τίτλο της πιο λαχταριστής διεύθυνσης, καθώς εκεί...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...

Βγαίνουμε για μπύρα στο καταπράσινο Κτήμα που αγναντεύει τη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Κάστρα υπάρχει ένα καταπράσινο Κτήμα που αποτελεί ιδανικό προορισμό για...

Turner-Contemporary Urban Cuisine: Υψηλού επιπέδου ελληνική δημιουργική κουζίνα

Το Turner-Contemporary Urban Cuisine είναι ένα σύγχρονο αστικό εστιατόριο. Βρίσκεται σε μία από τις...

Εσπεράντο

Ανοιχτά από τις 11: 00 "Esperanto", μια διάλεκτος πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη με υλικά από όλες τις...

Το Στέκι Steakhouse: Οι λάτρεις του κρέατος έχουν το δικό τους...

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που...

The Pizza Store: Το στέκι των pizza lovers στη Θεσσαλονίκη

Το The Pizza Store ήρθε στην καρδιά του κέντρου και κάνει τη διαφορά. Μέσα σε μικρό...

Fraoula Koozina Bar: Το στυλάτο restaurant-bar για all day έξοδο στην...

Είναι από τις ωραίες προτάσεις για έξοδο στην πόλη για καφέ, ποτό και φαγητό....

Brunch Box: Το αυθεντικό all day brunch spot της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Το brunch, τα τελευταία χρόνια, έγινε η αγαπημένη γευστική μας συνήθεια και γι' αυτό ψάχνουμε,...

Το Δίλαβο: Το φημισμένο παραδοσιακό ψητοπωλείο των δυτικών συνοικιών

Γίνεται ένα ψητοπωλείο να ‘χει ουρές στην πόρτα του για να δοκιμάσουν τις γεύσεις...

Κούκος: Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι από το 1953

Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι της Θεσσαλονίκης πρωτοεμφανίστηκε στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Κούκου, στο Ασβεστοχώρι,...

Backroom: Ιταλική και Αργεντίνικη κουζίνα στη Θεσσαλονίκη

Το The Backroom, το νέο must-visit στέκι της πόλης, μας καλωσορίζει σε έναν υπέροχο...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

Les Zazous: η bistroteq που βλέπει θάλασσα

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του θαλάσσιου μετώπου στα ανατολικά της πόλης, το...

Το Μανιτάρι: δημιουργική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας

Στα ανατολικά, και συγκεκριμένα στη Σοφούλη, ένα urban chic εστιατόριο συνδυάζει την ελληνική δημιουργική...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...

Back.ξες: Ακαταμάχητες γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα

Μπλεκόταν από μικρή στην κουζίνα με τον μπαμπά της, δοκίμαζε, αναμείγνυε γεύσεις και αρώματα...

Μπαχτσές: Σε αυτή την αυλή χωράνε όλοι χωρίς εξαιρέσεις

Ο Μπαχτσές, το εστιατόριο-μεζεδοπωλείο στη Βασ. Όλγας, είναι από τους λίγους χώρους, όπου μπορούν...

Frutti di Mare: μια πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση

Είναι το πρώτο fish bar της Θεσσαλονίκης και όπως είναι αναμενόμενο τα πιάτα του μυρίζουν θάλασσα

τα πιο πρόσφατα