Το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant του ξενοδοχείου Nikopolis ανοίγει για δεύτερη χρονιά τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της συνταγής για τη δημιουργία ενός εστιατορίου με ιαπωνική κουζίνα σε εξωτερικό χώρο στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Δίπλα στην εμβληματική πισίνα του Nikopolis το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant αποτελεί την απόλυτη εμπειρία και φέτος το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη για τους φίλους της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και όσους για πρώτη φορά θα μυηθούν στα μυστικά της.

Για απαιτητικούς ουρανίσκους

Στo Kasai, που στα ιαπωνικά σημαίνει φλόγα, ο ταλαντούχος σεφ Στέφανος Σταμίδης «δένει» αριστοτεχνικά τις πανάρχαιες τεχνικές του Sushi και του Teppanyaki με αποτέλεσμα να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με αρώματα και εμπειρίες της Ιαπωνικής και της Nikkei κουζίνας.

Ο χώρος σε ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή

Όλα αυτά σε μία μαγική, αυθεντική ατμόσφαιρα Άπω Ανατολής.  Από την είσοδο ακόμη του εστιατορίου η κομψή, απέριττη αισθητική σε μεταφέρει στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Μπαμπού, άνθη, κλαδιά, πάνελ που χωρίζουν διακριτικά τους χώρους δίπλα στην τεράστια πισίνα υπό το φως του φεγγαριού.

Για αυτό ψηφίζουμε και το καλοκαίρι του 2018 το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant ως τον κορυφαίο προορισμό σύγχρονης γαστρονομίας στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Tip

Το «Kasai» έχει και αυτόνομη ξεχωριστή είσοδο από τον χώρο του parking το οποίο προσφέρεται δωρεάν.

Info

Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant
Hotel Nikopolis Thessaloniki, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη,
Τηλ. 2310 401000, 2310 401048
Από Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00

www.kasai.gr