ΚΑΡΜΕΝ του George Bizet
Λυρικό δράμα σε τέσσερις πράξεις

15-16 & 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι προγραμματισμένες παράστασεις του έργου “Κάρμεν”, που θα λάμβαναν χώρα στο Θέατρο Αυλαία, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2014, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω προβλημάτος υγείας.

Η πιο παθιασμένη, απαγορευμένη ερωτική σχέση μεταξύ της Τσιγγάνας Κάρμεν και του στρατιωτικού Χοσέ που κατέκτησε τις καρδιές των θεατών στα πέρατα του κόσμου και δημιούργησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που πέρασε ποτέ από την παγκόσμια λυρική σκηνή, ανεβαίνει στα ελληνικά με τους πιο “καυτούς” νέους Έλληνες λυρικούς τραγουδιστές στο Θέατρο Αυλαία για 4 μόνο παραστάσεις, 15-16 & 29-30 Σεπτέμβριου 2014.
Η Κάρμεν είναι μια γυναίκα-μύθος, ύπαρξη σκανδαλώδης και επαναστατική από τη φύση της, που απαιτεί ελευθερία και ισότητα μεταξύ των φύλων και των φυλών. Η Κασσάνδρα Δημοπούλου, δικαιωμένη από τον διεθνή τύπο ως η απόλυτη ενσάρκωση της Κάρμεν, τραγουδάει τον ρόλο για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπογράφει στην σκηνοθεσία, ενώ ο Φίλιππος Μοδινός, ο μοναδικός νέος Έλληνας δραματικός τενόρος με διεθνείς διακρίσεις, δίνει πνοή στο ρόλο του Χοσέ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Λιμπρέτο: Ηenri Meilhak/ Ludovic Halevy
Κείμενα: Prosper Merimé
Απόδοση κειμένων στα ελληνικά-Σκηνοθεσία- Κοστούμια: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Σκηνικά: Κώστας Σκιπητάρης
Συμμετέχουν: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Mανώλης Παπαδάκης, Στέλλα Κοπάνου, Ιωάννης Κετικίδης, Ιορδάνης Καρακασίδης, Αθανάσιος Μαργούτας, Δημήτρης Βαλιώτης κ.ά.
Μουσικοί: Τρίο εγχόρδων "Trinity" με τις: Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Χίσσα και Δήμητρα Μέγγου. Μαζί τους οι: Δημήτρης Κάκος, Pierpaolo Sicuro, Λεωνίδας Βλάχος.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
15-16 & 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 21.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€, ΜΕΙΩΜΕΝΟ 12€, ΠΑΙΔΙΚΟ 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Θέατρο Αυλαια
2310237700
www.avlaiatheatre.gr

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Email: [email protected] Site: www.avlaiatheatre.gr