Στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης, στο Mediterranean Cosmos, το Karabourno μας σερβίρει εξαιρετικά πιάτα θαλασσινής κουζίνας σε δροσερό και φιλικό περιβάλλον.

Για ουζάκι αλλά και πλήρες γευμα

Σας προτείνουμε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις αγορές σας ή να δώσετε ένα ραντεβού με φίλους στα τραπεζάκια του και να απολαύσετε το ουζάκι σας και πιάτα με ιδιαίτερη φροντίδα για την πρώτη ύλη αλλά και τις λεπτομέρειες στο μαγείρεμα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.


Υποψήφιο καλύτερο Ουζερί – Μεζεδοπωλείο 2018. Ψηφίστε το και διεκδικήστε πλούσια δώρα


Εδώ μπορείτε να κανονίσετε και ένα επίσημο γεύμα καθώς η κουζίνα αλλά και ο όμορφα διαρυθμισμένος χώρος μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Από τα θαλασσινά ξεχωρίζουμε τα τηγανιτά καλαμαράκια που θεωρούμε ότι είναι από τα νοστιμότερα στην πόλη αλλά και 10 διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος και σερβιρίσματος των μυδιών.

Τα ψάρια του Karabourno

Σε ό,τι αφορά τα ψάρια, προέρχονται από την Αλόννησο αλλά και τη Χαλκιδική και θα βρείτε από «ψιλό» ψάρι έως μεγάλα ψάρια που μπορούν να ετοιμαστούν και κατόπιν παραγγελίας, όπως για παράδειγμα κεφάλι από μαγιάτικο άνω των 3 κιλών. Επίσης σερβίρει και ψαρόσουπα με ολόκληρο το ψάρι, και πάλι κατόπιν συνεννόησης.

Ανοιχτά: Από τις 12:00

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πλατεία Mediterranean Cosmos, Πυλαία

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.