Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα μας περιμένει μια καντίνα, η νέα δημιουργία του Ντερλικατέσεν, με το γνωστό σουβλάκι να πρωταγωνιστεί αλλά και με πολλές ακόμα πεντανόστιμες προτάσεις.

Υπάρχει ένα σημείο πλέον δίπλα στον Περιφερειακό (έξοδος Πανοράματος-Πυλαίας) που μπαίνεις, χτυπάς Ντερλικατέσεν  και αμέσως ξαναβγαίνεις στον περιφερειακό και συνεχίζεις το ταξίδι σου. Τόσο εύκολα, τόσο απλά, τόσο νόστιμα. Παρακάτω θα δείτε κάποιες επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από την παραγγελία σας.

Η Καντίνα Ντερλικατέσεν έχει ανεβάσει τον πήχη με εκλεκτές και πρωτότυπες γεύσεις, που όταν ακούς τη λέξη «Ντερλικατέσεν» είναι αναμενόμενες. Δείτε μερικά από τα λαχταριστά «δείγματα γραφής» παρακάτω και δώστε την παραγγελία σας για delivery ή μπορείτε να κάνετε μια στάση για take away. Το σίγουρο είναι ότι τηρούνται όλοι οι όροι ασφάλειας και υγιεινής και το μόνο που μένει σε σας είναι η απόλαυση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης:

«Η ΚΑΝΤΙΝΑ Ντερλικατέσεν ακολουθώντας τις εξελίξεις των ημερών και σεβόμενη τις οδηγίες της πολιτείας, προσαρμόζει τη λειτουργία της για το επόμενο διάστημα.

Για το λόγο αυτό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από την υπηρεσία Ντελιβέρυ στο τηλ 2310300064 καθώς και από το κατάστημα μόνο με την μορφή take away.

Όσον αφορά τους κανόνες που εφαρμόζουμε:

• Γίνεται καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

• Συχνή χρήση αντισηπτικού από το προσωπικό μας καθώς και ειδικά σημεία παροχής του στους πελάτες μας.

  • Οι διανομείς μας που σας επισκέπτονται στο χώρο σας φορούν γάντια μιας χρήσης τα οποία αλλάζουν σε κάθε παραγγελία• Οι ταμίες μας φορούν γάντια μιας χρήσης• Οι επιφάνειες με τις οποίες υπάρχει ανθρώπινη επαφή απολυμαίνονται τακτικά.• Αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Ακολουθούμε τους κανόνες πιστά νιώθοντας χρέος και ευθύνη απέναντι στην ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας. Ψύχραιμα και με σύνεση.»

 

 

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δημητρίου Φωκά 8, Πυλαία

Τηλέφωνο
2310300064

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ