Δοκίμασε να μου περιγράψεις σύντομα το kalokeri. Θάλασσα, ουρανός, παραλία, ηλιοβασίλεμα, κοκτέιλς. Και νύχτες στην άμμο. Όλες τις παραπάνω λέξεις, τις μάζεψαν και τις ένωσαν. Έβαλαν ένα σημάδι στον χάρτη κι εκεί, ξεκινά το kalokeri.

Η ομάδα του apallou, έφτιαξε ένα kalokeri, και το αφήνει μπροστά σου. Για να γίνεις μέρος του, στο μέρος που διάλεξαν. Σε μια κρυφή παραλία, δίπλα στην πόλη. Και το έντυσαν γαλάζιο, πράσινο και χρυσό.

Το Σάββατο 13.05.2023, το φετινό kalokeri ξεκινά σε μια κρυμμένη ακρογιαλιά, μια ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα πεύκα βουτούν στο νερό, η αμμουδιά στρώθηκε για χαλί σου και το ηλιοβασίλεμα είναι το φόντο που αρχίζει το κάθε σου βράδυ. Κι οι μουσικές… Ταξιδεύουν πάνω στον Θερμαϊκό που σε περιμένει. Για δροσιά, για διασκέδαση, για την χαλάρωση που έχεις ανάγκη, για το beach bar που στήθηκε δίπλα σου και σε φωνάζει στο φετινό καλοκαίρι.

Το kalokeri άλλαξε εμφάνιση αλλά παραμένει ίδιο, έτσι όπως το γνωρίσατε από την πρώτη στιγμή που σας υποδέχτηκε. Προστέθηκαν στοιχεία που σας κάνουν να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή ακόμα πιο αναπαυτικά, ενώ οι πινελιές που συνδυάζουν φωτιά και νερό δε μπορούσαν να λείπουν. Ο αισθησιακός του χαρακτήρας και η αύρα που μεταδίδει είναι οι αιτίες για ένα μοναδικό kalokeri.

ID: Kalokeri apallou

THE COLOURS THAT WE’ VE CHOSEN FOR YOUR KALOKERI!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 6980312337
ANOIXTA | OPEN: 17:00-24:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ | SAT-SUN: 17:00-01:30
FACEBOOK: kalokeri apallou
INSTAGRAM: kalokeri apallou