Το The Caravan B&B αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και πολύχρωμες βάσεις για φιλοξενία στην Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο να το κάνουν δικό τους κομμάτι. Το The Caravan, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες βγαίνει… έξω και προσφέρει μία ανάσα καλοκαιριού στο γκρίζο της πόλης.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο νέο εξωτερικό χώρο του The Caravan, απολαμβάνουμε σπιτική λεμονάδα και ροφήματα, γλυκά και σνακ με αέρα… καλοκαιριού.

Καλοκαιρινά, κλασικά και Signature cocktails, μπύρες τοπικών ζυθοποιιών, κρασί και ποτά στο νέο στέκι της πόλης, που ήρθε για να δώσει μία ανάσα δροσιάς σε όσους «ξέμειναν» στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τους τουρίστες που την επιλέγουν για τις φετινές τους εξορμήσεις. Με την υπογραφή του Γιάννη Αραμπατζή, τα signature cocktails που «συνόδεψαν» τα βράδια της καραντίνας μας μέσω wolt & efood, έρχονται ανανεωμένα για να τα απολαύσουμε και στα vintage τραπέζια του The Caravan.

Στη μεγάλη επιστροφή του καλοκαιριού τον Αύγουστο, το The Caravan μας προσκαλεί να ανταμώσουμε παρέα με τη νέα του προσθήκη, αυτή του Brunch, που ξεχωρίζει για τις ελληνικές επιρροές του, μέσα από το μυαλό και τα χέρια του Αντώνη Μουστάκη.