Επισκεφθήκαμε την αγαπημένη μας πλατφόρμα πώλησης χειροποίητων δημιουργιών και εκεί εντοπίσαμε τα κοσμήματα kaΔéna.

Τι είναι το kaΔéna

Η Δανάη Κεχαγιά ασχολείται με τον σχεδιασμό προϊόντων και δημιουργεί brand τα οποία έχουν αναφορές στην ελληνική δροσερή ταυτότητα. Έτσι, δημιούργησε και το brand των νέων πρωτοποριακών κοσμημάτων kaΔéna. Είναι κοσμήματα που δημιουργήθηκαν μέσα από την ανάγκη για απλότητα και κομψότητα στην καθημερινότητά μας και εφαρμόζουν με καινοτόμο τρόπο επάνω στο σώμα μας διαφοροποιώντας τα από οτιδήποτε υπάρχει μέχρι σήμερα.

Η kaΔéna, αφορά χειροποίητες μεταλλικές πλάκες διαφόρων σχημάτων και υλικών, που «κολλάνε» επάνω στο σώμα με την βοήθεια ειδικής δερματικής κόλλας. Είναι μια καινοτόμα ιδέα στον χώρο του κοσμήματος που αλλάζει τον τρόπο που τα αντιλαμβανόμαστε και δίνουν αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Πώς χρησιμοποιείται

Η χρήση τους είναι πολύ απλή, καθώς τοποθετείται η απαραίτητη ποσότητα κόλλας επάνω στο κόσμημα και στην συνέχεια εφάπτεται σε όποιο σημείο του σώματος είναι επιθυμητό. Διαρκεί από 8 ώρες εώς 2 μέρες ανάλογα με το μέγεθος του κοσμήματος και αφαιρείται απλά τραβώντας το και είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Το βρήκαμε στο Jamjar και έχει μπει στα favorites του φετινού καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ