Στο Γλυκοπλαστείον της Φύσης προτείνουν νέους κανόνες στη ζαχαροπλαστική, με προϊόντα που «θα δίναμε στα παιδιά μας»!

Η φιλοσοφία τους

Όλα ξεκίνησαν πριν 10 χρόνια περίπου, όταν η Ιωάννα και ο Ηλίας έγιναν γονείς. Στην προσπάθεια τους να δώσουν στα παιδιά τους ότι πιο υγιεινό, φυσικό και ωφέλιμο, είδαν πως ταυτόχρονα μπορεί να είναι και πολύ νόστιμο. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους και αυτό προσφέρουν και σε σας, ακριβώς ότι θα φτιάχνανε στα παιδιά τους.

Όλα τα προϊόντα τους παρασκευάζονται με φανατική προσοχή στις πρώτες ύλες και καθόλου ζάχαρη. Στην θέση της, φυσικά γλυκαντικά όπως η αγαύη, το πετιμέζι και το μέλι προσφέρουν ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης χωρίς τύψεις (σε μια εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητά προσπαθούν να την περιορίσουν στο ελάχιστο). Όραμα τους είναι να μπορεί ο καθένας να τρώει υγιεινά, φυσικά αλλά και ταυτόχρονα νόστιμα.

Γλυκά χωρίς ζάχαρη

Είναι ένα από τα μοναδικά ζαχαροπλαστεία στην Ελλάδα που παράγουν γλυκά χωρίς ζάχαρη, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς σιτηρά, χωρίς συντηρητικά και τεχνικά αρώματα. Ένα από τα βασικά υλικά τους είναι οι ώμοι ξηροί καρποί που δίνουν ενέργεια και έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Δε χρησιμοποιούν τεχνικά χρώματα ή αρώματα, αλλά υλικά με φυσικές χρωστικές, όπως για παράδειγμα ο κουρκουμάς, το τσάι μάτσα και φυσικά αρώματα όπως η κανέλα και η βανίλια μαδαγασκάρης.

Γνωρίζοντας ότι πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, φροντίσανε όλα τα γλυκά τους να είναι φτιαγμένα χωρίς γαλακτοκομικά ή άλλα ζωικά προϊόντα (εξαιρείται το μέλι), πράγμα που τα καθιστά κατάλληλα και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή, αλλά και για όσους νηστεύουν.

Αν ψάχνετε, λοιπόν, το διαφορετικό και δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει σοκολατάκια με μέλι ή πετμέζι, vegan παστάκια με φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς ή την διάσημη πλέον τάρτα που τους χάρισε τη θέση στους 50 καλύτερους στο master chef και κέρδισε τις εντυπώσεις, τότε σίγουρα πρέπει να τους επισκεφτείτε.

Σας περιμένουν για να απολαύσετε χωρίς ενοχές γλυκιές δημιουργίες που κρύβουν μέσα τους όλους τους θησαυρούς της φύσης.

It’s a biscotto deal

Πληρώνετε στην επιχείρηση μόλις 17€ ανά κιλό (από 20€) με τη Δωροεπιταγή του biscottodeals για:

  • Ωμοφαγικά Παστάκια της επιλογής σας (για όποια ποσότητα ή τεμάχια επιθυμείτε) χωρίς Ζάχαρη, χωρίς Γαλακτοκομικά, χωρίς ζωικά, χωρίς συντηρητικά, με μέλι ή πετιμέζι ή vegan με σιρόπι αγαύης, φρούτα και ξηρούς καρπούς, για να απολαύσετε χωρίς ενοχές γλυκιές δημιουργίες που κρύβουν μέσα τους όλους τους θησαυρούς της φύσης.

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:28 Φεβρουαρίου 2021


Οι προσφορές του Γλυκοπλαστείον της φύσης για το biscotto deals σε περιμένουν ΕΔΩ


Μάθε περισσότερα για το biscotto deals και αξιοποίησε όλες τα προνόμια ΕΔΩ

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Ναυπλίου 24, Κάτω Τούμπα