Ανοιχτά από τις 09:00

Στην Ακτή της Καλογριάς, στη Νικήτη της Χαλκιδικής, βρήκαμε ένα φανταστικό τοπίο διαφυγής που πολύ σύντομα καταφέρνει να μας φέρει σε απόλυτη χαλάρωση.

Βρήκαμε σε μία μικρή παραλία το  Isla Beach Bar, και στο Isla βρήκαμε αυτήν ακριβώς τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε ανάγκη για τις διακοπές μας.

Ανοίγει από νωρίς το πρωί, και μας καλεί να απολαύσουμε εδώ τον πρώτο καφέ της ημέρας και να τον συνδυάσουμε με βουτιές και μακροβούτια στα κρυστάλλινα νερά της Νικήτης.

Εναλλακτικά, εδώ μπορείτε να παραγγείλετε μία δροσιστικότατη και άκρως γευστική σπιτική λεμονάδα, αλλά και σπιτική βυσσινάδα για τα παιδιά. Η εξυπηρέτησή σας από το προσωπικό του καταστήματος προβλέπεται να είναι άψογη και σύντομα θα καταλάβετε γιατί η εμπειρία σε αυτόν τον VIP κόλπο στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής είναι ανεκτίμητης αξίας.

Εκτός από τα σνακ, τις φρουτοσαλάτες και τις μικρές λιχουδιές που, σαφώς, θα βρείτε στο Isla, στην παραλία θα βρείτε και ένα πανέμορφο χώρο που λειτουργεί σαν εστιατόριο και σας καλεί να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα με την οικογένειά, μέσα σε μία εξαίρετη ατμόσφαιρα.

Αξίζει ακόμα να δοκιμάσετε τη γαριδοσαλάτα, τα λαχταριστά πιάτα με κοτόπουλο καθώς και τα βομβίδια. Το προσωπικό του Isla που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα σας εντυπωσιάσει με τις εξαίρετες γεύσεις που επιμελούνται.

Με απλά λόγια, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής βρίσκεται ένας πανέμορφος προορισμός για την χαλάρωσή σας. Στο Isla θα απολαύσετε ακόμα το απογευματινό σας τσίπουρο, με τον ανάλογο τσιπουρομεζέ εννοείται, σε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα διώξει κάθε έγνοια από το μυαλό σας. Η εμπειρία σας προβλέπεται πως θα απογειωθεί με τα cocktail που επιμελούνται οι bartender του καταστήματος.

Παραγγείλτε το Isla Cocktail που είναι σήμα κατατεθέν του εν λόγω beach bar και θα δώσει μια spicy χροιά στην ημέρα σας. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται στην Ακτή της Καλογριάς και οι λόγοι να αρνηθείτε να την επισκεφθείτε όλο και λιγοστεύουν!

Περιοχή: Χαλκιδική

Διεύθυνση: Ακτή Καλογριάς, Νικήτη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%