Εκεί που νόμιζες ότι τα είχες δει όλα στα smartphones, ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει φρένο στην τεχνολογία αρκεί να είσαι τολμηρός. Αυτό είναι εξάλλου και το hashtag του νέου ξεχωριστού brand της Huawei: Honor #forthebrave, για τους τολμηρούς. 

Ένα brand που ανοίγει ένα ‘παράθυρο’ στις καινοτόμες τεχνολογίες με επίκεντρο τους νέους, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν… ειδικό τύπο ανθρώπου που έχει μία πολύ ξεχωριστή σχέση με το κινητό του. Κάτι σαν προέκταση του μυαλού του και του χεριού του.

Με το που πιάνεις στο χέρι σου το Honor 8 ή το Honor 7 Lite, καταλαβαίνεις αμέσως την υψηλή ποιότητα των υλικών. Υψηλών προδιαγραφών κρύσταλλο και μέταλλο κομμένο με διαμάντι, με απόλυτη ακρίβεια και άψογο στυλ, με δεκαπέντε επιστρώσεις που προστατεύουν μοναδικά από πιθανές πτώσεις, πράγμα καθόλου σπάνιο για όποιον κινείται γρήγορα και ζει έντονα.

Η ταχύτητα είναι το Α και το Ω για τους νέους χρήστες και τα Honor 8 και Honor 7 Liteεπιφυλάσσουν δυνατά… γκάζια σε πολλές βασικές λειτουργίες τους. Χάρη στον τρισδιάστατο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα τον ζήλευαν όλες οι ομάδες CSI, η συσκευή ξεκλειδώνει σε μόλις μισό δευτερόλεπτο, ενώ σε ‘μαθαίνει’ αυτόματα καθώς την χρησιμοποιείς, ώστε κανείς να μην μπορεί να παραβιάσει την συσκευή σου. Η ασφαλέστερη ‘πόρτα’ στους εισβολείς!

Όταν ξεμένεις από μπαταρία, με φόρτιση μόλις 10 λεπτών τα Honor 8 και Honor 7 Liteεπανέρχονται  δυναμικά και εσύ απολαμβάνεις δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline. Αλλά και η συνολική φόρτισή τους γίνεται σε εντυπωσιακές ταχύτητες, φθάνοντας το 47% σε μόλις 30 λεπτά.

Όσο για τη φόρτιση της συσκευής, αποκτάει άλλη διάσταση αφού βάζει τέλος στα μπερδεμένα καλώδια χάρη στη θύρα Type –CUSB που δημιουργεί νέα στάνταρ, καθώς η υποδοχή ταιριάζει ανεξάρτητα από το πώς την περιστρέφεις.

Δυνατό χαρτί του Honor 8 είναι ο φωτογραφικός φακός του, επαγγελματικών προδιαγραφών, με λειτουργίες και φίλτρα που δεν τα συναντάς σε κοινές φωτογραφικές μηχανές. Εφοδιασμένο με dual camera δύο αισθητήρων 12ΜΡ, με τον RGB φακό να αποτυπώνει πιστά τα χρώματα και τον μονόχρωμο να συλλαμβάνει περισσότερο φως για να μην χάνεται τίποτα από τις λεπτομέρειες.

Σε πλήρη ετοιμότητα για τις selfies σας είναι το Honor 7 Lite με την πανεύκολη λειτουργία «Perfect Selfie» μέσα από την μπροστινή κάμερα 8ΜΡ, για να μην χάνετε καμία πόζα, κανένα αγαπημένο χαμόγελο, καμία γκριμάτσα!