Κυριακή 21 Μαΐου μοιραζόμαστε την συναρπαστική εμπειρία προσέγγισης της πόλης από την θάλασσα με καπετάνιο τον Nikos Kouvakas και ξεναγό τον Τάσος Παπαδόπουλος.

Σαλπάρουμε με την υπέροχη «Αλκυώνη» Aeolus Yachting από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για να μοιραστούμε ένα ξεχωριστό κυριακάτικο απόγευμα.
Ο καπετάνιος μας Nikos Kouvakas και ο ξεναγός μας Τάσος Παπαδόπουλος είναι έτοιμοι για μια θαλάσσια διαδρομή γεμάτη από άγνωστες ιστορίες από την πόλη.
Βυθισμένα τείχη, ένα ναυάγιο, εμπορικά πλοία που μόλις ανάβουν τα φώτα, η σχέση της Θεσσαλονίκης με το υδάτινο στοιχείο βρίσκονται στο κέντρο μιας απολαυστικής αφήγησης που συνοδεύεται από καλό, εμφιαλωμένο κρασί και ελαφρύ δείπνο.


Η Καλαμαριά, το Ντεπώ, το Λιμάνι, η αγκαλιά της Αριστοτέλους έτσι όπως προσεγγίζονται από την θάλασσα συνθέτουν μια γοητευτική εικόνα λουσμένη στο φως του ηλιοβασιλέματος.


Σαλπάρουμε στις 17:30 και δένουμε τρεις περίπου ώρες αργότερα.


(Οι συμμετοχές έχουν ήδη συμπληρωθεί ωστόσο κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να οργανώσουμε μια αντίστοιχη εμπειρία πόλης μόνο για σας και για τους φίλους σας)

Πληροφορίες/ κρατήσεις: [email protected] & 6978186900- 1

Θέματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ